Εγκλημα Γλυκά Νερά: Στο εδώλιο ο πιλότος για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα

Η απάντηση της αστυνομίας στα δημοσιεύματα που συνδέουν τον συζυγοκτόνο με διακίνηση ναρκωτικών (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για κακοποίηση ζώου (κακουργήματα) αλλά και για ψευδή καταγγελία και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση (πλημμελήματα) θα δικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο προφυλακισμένος πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος τον περασμένο Μάιο δολοφόνησε μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά την σύζυγο του και μητέρα του παιδιού τους Καρολάιν Κράουτς.

Τα Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας εξέδωσε σήμερα βούλευμα με το οποίο παραπέμπει σε δίκη τον προφυλακισμένο πιλότο για τα παραπάνω αδικήματα. Οι δικαστές με το βούλευμά τους, έκαναν ομόφωνα δεκτή την πρόταση που είχε υποβάλλει για τη συγκεκριμένη υπόθεση, τον περασμένο Νοέμβριο, ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης.

Με την πρότασή του ο εισαγγελικός λειτουργός χαρακτήριζε τον συζυγοκτόνο ως ένα άτομο ανάλγητο και σκληρό που σχεδίασε με απόλυτη ψυχραιμία τη δολοφονία της Καρολάιν μέσα στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά και μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους.

Διαβάστε περισσότερα για βούλευμα για τον δολοφόνο της Καρολάιν

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X