Αντσελότι: «Πρέπει να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο»

Αντσελότι: «Πρέπει να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Κάρλο Αντσελότι ενόψει Μπάγερν Μονάχου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου θα κονταροχτυπηθούν αύριο (8/5) για τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League, με τον Κάρλο Αντσελότι να αναφέρει πως πρέπει η ομάδα του να δείξει το καλό της πρόσωπο.

«Πρόκειται για έναν ημιτελικό απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Μιλάμε για ένα ζευγάρι μεταξύ δύο συλλόγων με τεράστια ιστορία. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η Μπάγερν ήταν ανώτερη στο πρώτο παιχνίδι, οπότε θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα, ειδικά στην άμυνα.

Η Μπάγερν, μαζί με τη Ρεάλ, είναι οι καλύτερες ομάδες του κόσμου στις αντεπιθέσεις. Πρέπει να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Έχουμε την ευκαιρία να πάμε σε έναν ακόμη τελικό, άρα καταλαβαίνετε πως το κίνητρο είναι τεράστιο», ανέφερε ο Ιταλός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν θα κάνει αλλαγή στη θέση του τερματοφύλακα, μετά την επιστροφή του Κουρτουά στη δράση από τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί τον Αύγουστο. «Θα παίξει ο Λούνιν. Ο Κουρτουά είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά χρειάζεται χρόνο μετά από τέτοια αποχή», ανέφερε ο Αντσελότι.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X