ΑΕΚ: Περιμένει τον κόσμο της αύριο στη Χαλκίδα - Τα εισιτήρια του αγώνα με την Καντέτεν

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πέλιστερ
Photo Credits: INTIME

Δυναμικό παρών αναμένεται να δώσει αύριο στο κλειστό της Κανήθου ο κόσμος της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για μια μεγάλη «μάχη» ετοιμάζεται η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που υποδέχεται αύριο στο κλειστό της Χαλκίδας την Καντέτεν, σε ένα παιχνίδι που έχει αποκτήσει πλέον χαρακτήρα τελικού.

Οι «κιτρινόμαυροι» δούλεψαν εντατικά όλη αυτή την εβδομάδα ειδικά πάνω στα λάθη που έγιναν στο ματς της Ελβετίας προκειμένου να παρουσιάσουν ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Σε αυτή την προσπάθεια δεν θα είναι μόνοι τους καθώς ο κόσμος ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρών στο κλειστό της Χαλκίδας. Η παρουσία του  θα δώσει μεγάλη δύναμη και στους παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια για να φτάσουν στη νίκη που θα τους βάλει και πάλι δυνατά μέσα στην διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του EHF European League για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος. Η σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Κανήθου όπως επίσης και της Καντέτεν που αναμένεται σήμερα στην χώρα μας.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ήδη πως τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται αποκλειστικά αύριο έξω από το γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα και για μια ακόμη φορά προτεραιότητα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει: «Η ΑΕΚ ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων και την προσέλευση στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» στη Χαλκίδα, για το ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ με αντίπαλο την Kadetten Schaffhausen, την Τρίτη 07/12 στις 19:45. Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν εισιτήριο του αγώνα (10€) στην είσοδο, καθώς και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του χάντμπολ ή VIP all sports ή All in one (όλων των τμημάτων της Ερασιτεχνικής). Υπενθυμίζουμε ότι μαζί με το εισιτήριο, οι φίλαθλοί μας, θα πρέπει να έχουν μαζί τους, την ταυτότητά τους (ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους έξι τελευταίους μήνες. Για την ηλικιακή ομάδα 13-17 ετών απαιτείται βάσει πρωτοκόλλου, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών, ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Επίσης, καθίσταται υποχρεωτικό να φοράνε όλοι τη μάσκα τους, σε όλους τους χώρους και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο γήπεδο. Αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό σε όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο γήπεδο, αλλά και κατά την αποχώρησή μας. Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια, πριν από την είσοδο στο γήπεδο. Προστατεύουμε και την υγεία μας και την ΑΕΚ μας».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X