ΑΕΚ: Ούτε που συζητά να μην παίξει την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό - Τα δεδομένα

ΑΕΚ: Ούτε που συζητά να μην παίξει την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό - Τα δεδομένα
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε ξαφνικά σήμερα για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόβλημα από το πουθενά προέκυψε για την ΑΕΚ σήμερα.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι της ιστορίας από την αρχή, η Αστυνομία εξαιτίας της τραγικής επετείου της δολοφονίας του 16χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, αλλά και της υποδοχής του Πάπα Φραγκίσκου στην Ελλάδα τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, κρίνει πως αδυνατεί να διαφυλάξει την τάξη στους δύο αγώνες της Super League που γίνονται τη Κυριακή. Την Κυριακή είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια της Superleague στο Λεκανοπέδιο. Ο λόγος για το Ιωνικός-ΠΑΟΚ (17:15) και στις 19:30 το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Ετσι, η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε αναβολή των δύο αγώνων.

Ούτε που συζητά αναβολή η ΑΕΚ

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις της ΠΑΕ ΑΕΚ που ούτε το συζητά να μην παίξει με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Υπάρχει μεγάλη αναστάτωση και στις τάξεις των φιλάθλων, κυρίως εκείνων από την επαρχία, που ήδη έχουν προμηθευθεί εισιτήρια ή είναι κάτοχοι διαρκείας κι έχουν προγραμματίσει τις μετακινήσεις του για την Κυριακή που θα γίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είναι επίσης χαρακτηριστικό πως υπάρχει αρκετός κόσμος που θα έρθει από το εξωτερικό. Τόσο οπαδοί, όσο και εκπρόσωποι ομάδων από την Ευρώπη που έχουν ζητήσει να παρακολουθήσουν το ματς και ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες διευθετήσεις.

Στην ΑΕΚ θεωρούν αδιανόητα τα όσα συζητούνται με την Αστυνομία να θυμάται την Τετάρτη ξαφνικά πως υπάρχει η επίσκεψη του Πάπα και η επέτειος της δολοφονίας Γρηγορόπουλου τη Δευτέρα. Οι ημερομηνίες των αγώνων, η επέτειος της δολοφονίας, αλλά και η ημερομηνία του Πάπα είναι γνωστές πολύ καιρό τώρα. Ως εκ τούτου, ούτε που μπαίνει στη διαδικασία να συζητήσει για αναβολή του ματς.

Συναινεί για αλλαγή ώρας η ΑΕΚ, αν κριθεί απαραίτητο

Φυσικά, η ΑΕΚ κατανοεί πως ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα, παρά την αργοπορημένη απόφαση από την Αστυνομία και συναινεί σε αλλαγή ώρας του αγώνα την Κυριακή. Δεν κάθεται όμως στο τραπέζι για οποιοδήποτε ενδεχόμενη αλλαγής έδρας ή ημέρας του αγώνα. Κάτι τέτοιο εκτός από ανέφικτο θα ήταν και προκλητικό ενάντια στην Ενωση.

Οπως είναι λογικό, όλα όσα συζητούνται ξαφνικά σήμερα πονηρεύουν τον κόσμο. Ενδεχομένως να βολεύει τον ΠΑΟ όλη αυτή η κατάσταση μετά από ένα δύσκολο ματς με τον Βόλο σήμερα για το Κύπελλο. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να πει «ναι» σε όλα. Το ματς πρέπει να γίνει την Κυριακή, και στον Δικέφαλο δεν δέχονται οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο, ωστόσο, άπαντες είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Αρνητική η Λίγκα στο αίτημα αναβολής της Αστυνομίας

Η Λίγκα πάντως ήδη από χθες (30/11) απάντησε στην Αστυνομία ότι είναι απόλυτα αντίθεση στο ενδεχόμενο της αναβολής. Όπως εξηγεί στην επιστολή του ο συνεταιρισμός, το καλεντάρι είναι ασφυκτικό και δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες για να διεξαχθούν οι δύο αγώνες.

Εκτός από τις ομάδες και τη Λίγκα, αρνητικοί είναι και οι εμπλεκόμενοι φορείς (τηλεόραση, διαιτητές) που έχουν προχωρήσει στις απαιτούμενες προετοιμασίες και θα επιφέρει μεγάλη αναστάτωση ενδεχόμενο αναβολής. Σημειώνεται εξάλλου πως στο ΟΑΚΑ αναμένεται να υπάρξουν και ξένοι διαιτητές.

Να σημειωθεί δε σε αυτό το σημείο πως από την περασμένη εβδομάδα που είχε γίνει η καθιερωμένη σύσκεψη με την αστυνομία για τα δύο παιχνίδια, δεν είχε τεθεί κανένα θέμα αναβολής τους από την ΕΛ.ΑΣ., παρ’ ό,τι ήταν γνωστά όλα τα δεδομένα, τόσο της επετείου δολοφονίας του Γρηγορόπουλου, όσο και του Πάπα. Πάγια θέση της Λίγκας είναι εξάλλου να μην αναβάλλονται οι αγώνες, δηλώνοντας ξεκάθαρα αδυναμία μετάθεσής τους σε άλλη ημερομηνία.

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X