Οδυνηρή ήττα για την ΑΕΚ με 30-26 από την Καντέτεν στην Ελβετία

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πέλιστερ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πλήρωσε το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο γνωρίζοντας την ήττα με 30-26 από την Καντέτεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οδυνηρή ήττα γνώρισε η ΑΕΚ στην Ελβετία από την Καντέτεν με 30-26 για την 5η αγωνιστική του EHF European League.

Η «Ένωση» πραγματοποιώντας ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν μεγάλη διαφορά την οποία «έτρεξε» για να καλύψει στην επανάληψη αλλά το έργο της ήταν εξαιρετικά δύσκολο.  Με πολύ κακή αμυντική λειτουργία, καθόλου καθαρό μυαλό στην επίθεση η ΑΕΚ έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει τη νίκη και τους δύο βαθμούς που θα την έβαζαν από σήμερα με το ένα πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι «κιτρινόμαυροι» κρατούν από το παιχνίδι μόνο την αντίδραση στα τελευταία λεπτά όταν και κατάφεραν με πλάνο και ώριμη εμφάνιση να «ψαλιδίσουν» την διαφορά στα 4 γκολ αλλά ήταν αργά για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από το ματς. Τίποτα ωστόσο δεν έχει τελειώσει για την ΑΕΚ που υποδέχεται τώρα την Καντέτεν στη Χαλκίδα και έχει μια ακόμη ευκαιρία για να μπει δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Παρά την ήττα πάντως συγκινητική ήταν η παρουσία του κόσμου που δεν σταμάτησε λεπτό να εμψυχώνει την ομάδα και στο τέλος χειροκρότησε τους παίκτες για την προσπάθεια.

Κενά στην άμυνα, κακές επιλογές στην επίθεση

Δύο όψεις είχε το πρώτο ημίχρονο για την ΑΕΚ η οποία έδειξε να μπαίνει καλά στο παιχνίδι και να έχει το πλεονέκτημα στα πρώτα δέκα λεπτά. Η «Ένωση» άνοιξε το σκορ με τον Μυλωνά και προηγήθηκε με τον Τζηρά σε 1-2 και τον Μπεριά σε 3-5. Ο Ουγκάλντε σημείωσε δύο ακόμη σημαντικά τέρματα για το 5-6 στο πρώτο δεκάλεπτο. Μέχρι και το 7-7 το παιχνίδι έδειχνε να είναι μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν γκολ-γκολ. Κάπου εκεί ακολούθησε ένα «μπλακ άουτ» γα την ΑΕΚ η οποία δεν μπορούσε να βρει δίχτυα πέφτοντας πάνω στον πολύ καλό τερματοφύλακα των Ελβετών, γεγονός που της δημιούργησε νευρικότητα. Με την άμυνα να μην είναι σε πολύ καλή μέρα και την επίθεση να κάνει τη μια λάθος επιλογή μετά την άλλη η Καντέτεν φρόντισε να το εκμεταλλευτεί. Από το 7-7 οι γηπεδούχοι έφτασαν γρήγορα στο 13-7 με την ΑΕΚ να σκοράρει μετά από δέκα λεπτά με τον Μυλωνά για το 15-8. Το γκολ αυτό όμως δεν ήταν ικανό για να αφυπνίσει τους «κιτρινόμαυρους» που δέχτηκαν τρία ακόμα τέρματα. Το 18-10 διαμορφώθηκε και πάλι από τον Μυλωνά που μείωσε στα οκτώ γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Αντέδρασε αργά

Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκε περισσότερες λύσεις στην επίθεση αλλά η διαφορά έκανε εξαιρετικά δύσκολο το έργο της. Τα δύο γκολ του Μυλωνά και ένα του Μπεριά «ξεκόλλησαν» την ΑΕΚ στην επίθεση μετά από ώρα μειώνοντας σε 20-13. Η αντεπίθεση της όμως δεν είχε συνέχεια με την Καντέτεν να ανοίγει ξανά την ψαλίδα σε 22-13. Οι «κιτρινόμαυροι» ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι στη συνέχεια μειώνοντας σε 23-16 ενώ δεν παράτησαν το ματς μειώνοντας μετά από ώρα στα πέντε γκολ (27-22). Η «Ένωση» ξύπνησε στα τελευταία λεπτά «ψαλίδισε» την διαφορά στα 4 γκολ αλλά ήταν αργά για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο με το 30-26 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Καντέτεν Σαφχάουζεν – ΑΕΚ 30-26

Τα πεντάλεπτα: 3-4, 6-6, 11-7, 14-8, 16-9, 18-10 (ημίχρονο), 20-11, 22-13, 24-16, 26-19, 29-23, 30-26. ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Ουγκάλντε 4, Πλάθα, Δικαιούλιας, Μπριάτκα, Τζηράς 4, Αραμπατζής 2, Μυλωνάς 7, Ηλιόπουλος, Μπεριά 3, Μπεντζιλαλί, Καλόμοιρος, Μόγια 6, Μπουκοβίνας, Άντζελιτς, Παπαδιονυσίου, Κοτσιώνης. Καντέτεν Σαφχάουζεν (Μαξ Μπονί): Ζέντερ 10, Μάρος 5, Κούτελ 4, Κανέγιας 7, Σμιντ 1, Γκερμπλ 2, Τόμινετς 1, Μάτζκεν, Σόπερ, Τζέρι, Λιέρ, Μάρκοβιτς, Σέλκτερ, Χέρμπουργκερ, Φιλίποβιτς, Μπιόσκα. Διαιτητές: Μπούτζακ – Ζαράντνικ. Δίλεπτα: 6-4. Πέναλτι: 4/4 – 1/2

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X