ΑΕΚ: Θετική σε αλλαγή ώρας του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - «Οχι» σε αναβολή!

ΑΕΚ: Θετική σε αλλαγή ώρας του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - «Οχι» σε αναβολή!
Photo Credits: INTIME

Η θέση της ΑΕΚ στο ζήτημα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαλλακτική μέχρι ενός ορίου η ΑΕΚ όσον αφορά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το ζήτημα που έθεσε νωρίτερα σήμερα η Ελληνική Αστυνομία.

Παρότι στην Ενωση θεωρούν αδιανόητο το αίτημα της αστυνομίας για αναβολή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ελάχιστα 24ωρα πριν την διεξαγωγή του και για λόγους που είναι γνωστοί και στη διάθεση της Αστυνομίας εδώ και καιρό, προχώρησε σε μια κίνηση καλής θέλησης.

Συναίνεσε σε πρώτη φάση να αλλάξει η ώρα του αγώνα την Κυριακή, σε περίπτωση που για λόγους ασφαλείας όπως επικαλείται η αστυνομία να γίνει νωρίτερα από τις 19:30 που είναι προγραμματισμένη ώρα έναρξης προς το παρόν.

Ωστόσο οποιαδήποτε σκέψη ή απόφαση για αναβολή του ντέρμπι, τη βρίσκει εντελώς αντίθετη. Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω του κόσμου της και των εισιτηρίων που έχει ήδη πουλήσει για την Κυριακή. Η ΑΕΚ έχει ήδη διαμηνύσει προς στην Λίγκα, πως σε καμιά περίπτωση δε δέχεται μετάθεση του ματς μεσοβδόμαδα.

Κι αυτό γιατί δε γίνεται κάποιος που έχει αγοράσει εισιτήριο για να δει ματς σε μη εργάσιμη μέρα, να υποχρεωθεί ξαφνικά να βρει τρόπο να βρεθεί στο γήπεδο καθημερινή. Ακόμα περισσότερο όταν ο λόγος γίνεται για χιλιάδες κόσμου που έχουν προγραμματίσει ήδη μετακίνηση από την επαρχία κι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια και διευθετήσει τις λεπτομέρειες για το ταξίδι τους.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X