Golden Boy για το 2021 ο Πέδρι!

Ισπανία-Σουηδία : Νεότερος Ισπανός σε EURO ο Πέδρι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από μία πραγματικά μαγική σεζόν, που τον βρήκε να παίζει…α ασταμάτητα ως βασικός σε Μπαρτσελόνα και Εθνική Ισπανίας, ο Πέδρι κέρδισε το βραβείο του Golden Boy της σεζόν.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα, ο οποίος πήρε τη σκυτάλη από τον περσινό νικητή, Έρλινγκ Χάαλντ, θα παραλάβει το βραβείο του στις 15 Δεκεμβρίου στο Τορίνο. Την περυσινή σεζόν (2020-21) ξεχώρισε για το γεγονός ότι αγωνίστηκε στα περισσότερα ματς από οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή, πραγματοποιώντας 72 συμμετοχές σε εννιά διαφορετικές διοργανώσεις (La Liga, Copa Del Rey, Spanish Super Cup, Champions League, Euro, Ολυμπιακοί Αγώνες, προκριματικά Μουντιάλ, Euro U21, Nations League). Σε 56 συμμετοχές του με την Μπαρτσελόνα από το καλοκαίρι 2020, όταν και φόρεσε τα μπλαουγκράνα, έχει σημειώσει τέσσερα τέρματα και έξι ασίστ.

Το ίδιο βραβείο κατέκτησαν τις προηγούμενες χρονιές οι Χάαλαντ, Φέλιξ, Ντε Λιχτ και Μπαπέ, ενώ ο Ισπανός, που ήταν από την αρχή το μεγάλο φαβορί, κέρδισε παίκτες όπως ο Γκάβι, ο Ρέινα, ο Σάκα, ο Γκρίνγουντ, ο Ροντρίγκο, ο Μπέλινγκχαμ, ο Νούνο Μέντες και ο Μαλντίνι.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X