ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε μεγάλη προσπάθεια, αλλά έκανε και μεγάλα λάθη και έχασε από τον Ολυμπιακό με 3-2. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Σε κανένα από τα τρια γκολ δεν φέρει την ευθύνη. Στο πρώτο η μπάλα κοντράρει, αλλάζει πορεία και πηγαίνει στο «παραθυράκι» του. Στο δεύτερο αλλά και στο τρίτο, επί της ουσίας ο Ελ Αραμπί τον «εκτελεί». Κατά τα άλλα έκανε μέσα στο ματς τρεις καλές αποκρούσεις. Μια στο πρώτο και δυο στο δεύτερο.

Κλεμάν Μισελέν: Κάτω του μετρίου η απόδοση του Γάλλου μπακ. Στην φάση του δεύτερου γκολ είναι ο παίκτης που κρατάει ον σαιντ και όχι οφσαιντ τον σκόρερ Ελ Αραμπί, ενώ κατόπιν «αδειάζεται» και από τον σκόρερ. Επίσης όσες φορές και αν ανέβηκε από την πλευρά του, δεν μπόρεσε να περάσει σωστά την μπάλα στην περιοχή.

Όγκνιεν Βράνιες: Από την τετράδα της άμυνας ήταν ο καλύτερος. Αλλά και αυτός δεν ήταν σε καλό βράδυ. Ειδικά από την φάση του πέναλτι που δεν του δόθηκε έχασε την συγκέντρωση του. Έβγαλε πάθος, αλλά έκανε και λάθη.


Γεράσιμος Μήτογλου: Κέρδισε προσωπικές μονομαχίες. Αλλά φαινόταν πως είχε άγχος καθώς ήταν το πρώτο του ντέρμπι με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Υπήρχαν φορές που δεν πατούσε καλά και κάποιες άλλες που έχασε την θέση του. Και δεν είχε και σιγουριά στις μεταβιβάσεις του. Πάντως σε κάποιες φάσεις, είχε καθοριστικές παρεμβάσεις.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Πολύ κακό βράδυ για τον Ιρανό ακραίο μπακ. Μάλιστα η λάθος πάσα που ήταν ουσιαστικά ασίστ στον Ελ Αραμπί, ήταν το κερασάκι στην «τούρτα» μιας κακής απόδοσης. Δεν βοήθησε καθόλου σε κανένα κομμάτι του παιχνιδιού, είχε πολλά αμυντικά προβλήματα και παρότι έκανε πολλά ανεβάσματα από την πλευρά του, δεν βοήθησε καθόλου επιθετικά.

Αντρέ Σιμόες: Έτρεξε πολύ όπως πάντα. Και έδωσε πολλές μάχες στην μεσαία γραμμή. Τις περισσότερες φορές μάλιστα έδειχνε να καλύπτει σχεδόν μόνος του όλους τους χώρους. Με την μπάλα στα πόδια προσπάθησε να ανοίξει το παιχνίδι της ΑΕΚ, αλλά έκανε λάθη με βιαστικές επιλογές. Είχε και λάθη και χαμένες φάσεις.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Φέρει ευθύνη στην φάση του πρώτου γκολ, καθώς άφησε εντελώς αμαρκάριστο τον σκόρερ και άργησε και να πάει πάνω του. Κατά τα άλλα και αυτός έκανε πολλά χιλιόμετρα στο ματς, ανασταλτικά βοήθησε, αλλά δημιουργικά δεν κατάφερε να προσφέρει σχεδόν καθόλου.


Πέτρος Μάνταλος: Έδωσε την ασίστ με την σέντρα για το πρώτο γκολ του Αραούχο. Ήταν πολύ κινητικός και πολύ παθιασμένος στο πρώτο ημίχρονο. Πήρε μπάλες στα πόδια του και προσπάθησε να κάνει παιχνίδι. Και είχε σχετικά καλά στημένα. Το δεύτερο ημίχρονο ωστόσο, δεν ήταν εξίσου καλό και από ένα σημείο και μετά δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου.

Στίβεν Τσούμπερ: Δεν ήταν σε καθόλου καλό βράδυ και πιθανότατα αυτό είχε να κάνει με το γεγονός πως δεν ήταν στο 100% της ετοιμότητάς του. Δεν του βγήκε απολύτως τίποτα απ’ όσα δοκίμασε μέσα στο ματς. Λάθος επιλογές και πολλές ημιτελείς προσπάθειες.

Λιβάι Γκαρσία: Σε ρηχά νερά ο εξτρέμ από το Τρινινάντ. Καλά κλεισμένος, δεν βρήκε χώρους για να κάνει κούρσες. Ενώ δυο φορές προσπάθησε να μπει σε στατική φάση και να πάρει κεφαλιά, χωρίς επιτυχία. Σωστά βγήκε στο ημίχρονο. φφ

Σέρχιο Αραούχο: Τεράστιο ματς από τεράστιο Τσίνο. Μπήκε βασικός μετά από ελαφριά θλάση πριν από δέκα μέρες. Και πέτυχε δυο γκολάρες. Στην πρώτη έκανε άλμα στον… ουρανό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στην πρώτη εκτέλεσε πάνω στην κίνηση. Αλλά δεν μπορούσε να τα κάνει όλα μόνος του.

Νορντίν Άμραμπατ: Μπήκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και ήταν φανερό πως έπρεπε να είχε μπει από την αρχή. Από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο έδωσε και πνοή και ενέργεια και κυρίως εμπνεύσεις και επιλογές στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Ενώ λίγο έλειψε και ο ίδιος να βρει δίχτυα.


Καρίμ Ανσαριφάρντ: Νωρίς σχετικά στο δεύτερο ημίχρονο, έριξε τον Καρίμ στο γήπεδο ο Γιαννίκης. Και η αλήθεια είναι πως ο Ιρανός βοήθησε πολύ και σημαντικά. Έβγαλε την σέντρα για το δεύτερο γκολ του Αραούχο. Και γέμισε και την αντίπαλη περιοχή.

Εχσάν Χατζισαφί: Αντικατέστησε τον Μοχαμάντι μετά το λάθος του στο τρίτο γκολ του ΟΣΦΠ. Προσπάθησε να πάρει προσπάθειες από την αριστερή πλευρά και να βοηθήσει επιθετικά όσο δεν βοήθησε ο συμπατριώτες του. Αλλά δεν κατάφερε να κάνει και την φάση που θα άλλαζε τα δεδομένα.

Ντάρκο Γέβτιτς: Μπήκε στις… μαζεμένες αλλαγές του Γιαννίκη μετά το τρίτο γκολ του ΟΣΦΠ. Έπαιξε ως δεύτερο χαφ και έπρεπε και να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά και να κρατά και ισορροπίες ανασταλτικές. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, παρότι μπήκε σε κάποιες φάσεις.

Ντάμιαν Λε Ταλέκ: Τελευταία κίνηση του Γιαννίκη από τον πάγκο, για να δώσει λίγο ύψος για τις στατικές φάσεις στο φινάλε του ματς. Αλλά και για γεμίσματα στην περιοχή. Δεν πρόλαβε να βοηθήσει σε τίποτε απ’ αυτά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X