Στον... κόσμο του και ο Κάκος: «Ο Βράνιες εσκεμμένα μπερδεύει τα πόδια του για να πέσει, η επαφή με τον Μασούρα ήταν ανεπαίσθητη»

Στον... κόσμο του και ο Κάκος: «Ο Βράνιες εσκεμμένα μπερδεύει τα πόδια του για να πέσει, η επαφή με τον Μασούρα ήταν ανεπαίσθητη»
Photo Credits: INTIME

Μετά τους Πορτογάλους ρέφερι και ο Τάσος Κάκος έκλεισε τα... μάτια στο πέναλτι του Μασούρα πάνω στον Βράνιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Κάκος σχολίασε την απόδοση του Βερίσιμο στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, με τον πρώην διαιτητή να τονίζει πως η εικόνα του Πορτογάλου ήταν γενικά καλή, κλείνοντας κι αυτός τα… μάτια στο ξεκάθαρο πέναλτι πάνω στον Ογκνιεν Βράνιες από τον Μασούρα.

«Η διαιτησία γενικά ήταν καλή, αλλά ήταν εύκολο και το ματς. Βέβαια, ο διαιτητής ήταν μέτριος στα τεχνικά κομμάτια. Δηλαδή, στις θέσεις, τις κινήσεις, την ταχύτητα, τα κιλά του, το πλεονέκτημα. Το ματς είχε καλό ρυθμό και θα είχε ακόμα καλύτερο, αν το άφηνε περισσότερο».

Για τη φάση του πέναλτι με Βράνιες-Μασούρα:

«Αν δείτε τη φάση λίγο πιο προσεκτικά, ο παίκτης της ΑΕΚ εσκεμμένα μπερδεύει τα πόδια του για να προκαλέσει την πτώση του. Η επαφή ήταν ανεπαίσθητη και πολύ σωστά ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X