Το τραγικό τέλος του Έλληνα μαφιόζου που παρέβη το νο1 νόμο της φαμίλιας

Το τραγικό τέλος του Έλληνα μαφιόζου που παρέβη το νο1 νόμο της φαμίλιας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’60 ο Στιβ Παττακός ήταν ο αδιαφιλονίκητης ηγέτης των «The Greeks», δηλαδή των Ελλήνων ομογενών που μπορεί να μην είχαν τους αριθμούς και την οργάνωση των Ιταλών μαφιόζων, αλλά παρέμεναν «σκληρά καρύδια» στην Ανατολική ακτή των ΗΠΑ, έχοντας εγκαθιδρύσει το δικό τους μικρό, αλλά απολύτως επιτυχημένο «βασίλειο».

Ο διάδοχός του έμελε να είναι και αυτός ένας Στιβ. Συγκεκριμενα, ο Στιβ Μπούρας ο οποίος είχε πολύ μεγαλύτερο όραμα από τον προκάτοχό του και σύντομα αντιλήφθηκε ότι το μέλλον βρισκόταν στην Φιλαδέλφεια, όπου βέβαια κουμάντο έκαναν οι οικογένειες Μπρούνο και Σκάρφο.

Στα χέρια του Μπούρα οι δουλειές άνθισαν, αφού ο δαιμόνιος Έλληνας μαφιόζος κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί τις πλάτες των νέων συνεργατών του, ενώ την ίδια ώρα φρόντιζε κάτω  από την μύτη τους να κινεί τα νήματα που έκαναν τους «Greeks» ολοένα και πιο δυνατούς.

Διαβάστε περισσότερα για το τραγικό τέλος του Έλληνα μαφιόζου που παρέβη το νο1 νόμο της φαμίλιας

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X