ΑΕΚάρα και η… Β’, διπλό (0-2) με μαγκιά στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό!

ΑΕΚάρα και η… Β’, διπλό (0-2) με μαγκιά στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό!
Photo Credits: INTIME

Επίδειξη δύναμης από την ΑΕΚ Β’, έχασε πολλές ευκαιρίες και νίκησε μόνο με 2-0 μέσα στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό κάνοντας το 2/2 στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με…άγριες διαθέσεις έχει μπει στο πρωτάθλημα της SuperLeague2 η ΑΕΚ Β’ και δείχνει πως μπορεί να κάνει όμορφα πράγματα. Η ΑΕΚ Β’ «άλωσε» και τη Λεωφόρο, επικρατώντας κατά κράτος του Παναθηναϊκού Β’ με το τελικό 2-0 να είναι πολύ λίγο για να δείξει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον Οφρυδόπουλο, εξαιρετικοί Μπούσης, Κορνέζος, Μπακάκης και τελείωμα για όσκαρ από τον σκόρερ Κοσίδη.

Παρά τις απουσίες πολλών και σημαντικών παικτών για τη λειτουργία της ομάδας, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος πήγε στη Λεωφόρο για να πάρει το ματς. Ενισχυμένοι με τους Γέβτιτς και Μπακάκη από την πρώτη ομάδα, οι «κιτρινόμαυροι» έγιναν εξ αρχής αφεντικά στο παιχνίδι και ήταν η ομάδα που προσπαθούσε να παίξει ορθολογικό ποδόσφαιρο και δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις. Η ΑΕΚ ήλεγχε απόλυτα τη μεσαία γραμμή, με τον Γέβτιτς να είναι ιδιαίτερα κεφάτος και να κάνει ό,τι θέλει την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Σούπερ Μπούσης

Η ΑΕΚ είχε σε εξαιρετική κατάσταση τον Μπούση, που αλώνιζε στην αριστερή πλευρά και έκανε άνω κάτω του αντιπάλους του. Ο νεαρός μπακ, που απουσίασε λόγω τραυματισμού από το πρώτο παιχνίδι, έκανε συνεχώς ανεβάσματα και δημιουργούσε ρήγματα. Η ΑΕΚ έκανε τελικές προσπάθειες, αλλά έλειπε η σωστή τελική επιλογή για να πάρει προβάδισμα στο σκορ, που δικαιούνταν με βάση την εικόνα της αναμέτρησης.

Αμυντικά, οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν κανένα πρόβλημα και περιόρισαν στο απόλυτο μηδέν την όποια επιθετικότητα του Παναθηναϊκού. Ο Κορνέζος ήταν απροσπέλαστος, ο Χατζηεμμανουήλ σταθερός σε κάθε επέμβαση του και η ΑΕΚ ήταν απόλυτο «αφεντικό» στην αναμέτρηση. Ωστόσο, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και να εκμεταλλευθούν την ανωτερότητα τους.


«Καθάρισε» ο Κοσίδης

Οσο περνούσε η ώρα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ κυριαρχούσε ακόμα περισσότερο μέσα στο γήπεδο. Οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν και άλλο το ρυθμό, πίεζαν ψηλά στην «πράσινη» άμυνα και κατάφερναν να κερδίζουν μπάλες και να φτάνουν σε θέση βολής. Ο Γρατσάνης έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι που έγινε πάνω στον Κοσίδη, όπως ανέχτηκε και επέτρεψε συνολικά το δυνατό παιχνίδι των παικτών του Παναθηναϊκού.

Στο 70’ όμως, η ΑΕΚ βρήκε δίχτυα. Ο Μιχάλης Μπακάκης έκλεψε την μπάλα στην πίεση και εκδήλωσε αντεπίθεση, γυρίζοντας όμορφα μέσα στην περίοδο, όπου ο Κοσίδης επιβεβαίωσε πως είναι εξαιρετικός στα τελειώματα των φάσεων και με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Η Ενωση είχε βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και πλέον, ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να βγει από το καβούκι του και οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν ακόμα περισσότερους χώρους.


Η ΑΕΚ μπορούσε πλέον με χαρακτηριστική άνεση να φτάσει σε θέση βολής και απειλήσει. Ισως πιο σημαντικό στη λειτουργία της ομάδας, ήταν πως παρά την πίεση που επιχείρησε να ασκήσει ο Παναθηναϊκός, η «κιτρινόμαυρη» άμυνα δεν αισθάνθηκε την παραμικρή πίεση. Η ΑΕΚ στο φινάλε πέτυχε και δεύτερο γκολ, πάλι από ασίστ του Μπακάκη, με τον Γιούση να σκοράρει μέσα από την περιοχή, έστω και με…μισό πόδι, αφού ολοκλήρωσε χωλαίνοντας.

Δείτε πως μετέφερε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr

Παναθηναϊκός Β’ (Γ. Βονόρτας, 4-2-3-1): Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Σένκεφελντ (36’ Αντωνίου), Μαρτίνης, Καρβούνης, Τσιριγώτης (83’ Ματσαδές), Θεοχάρης (83’ Ρόμπι), Ηλιάδης (71’ Κούτσιας), Ενγκμπαγκοτό (83’ Τουρκοχωρίτης), Σέχου, Τσιριγώτης

ΑΕΚ Β’ (Σ. Οφρυδόπουλος, 4-2-3-1): Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μπούσης (76’ Αρβανίτης), Σαμπανάτζοβιτς, Μπάμπης (68’ Μουστακόπουλος), Ραντόνια (87’ Σταμούλης), Γέβτιτς (76’ Γκαρσία), Γιούσης, Κοσίδης (87’ Ιατρούδης)

Ο διαιτητής Γρατσάνης έδωσε κίτρινες στους Σέχου (30’), Καρβούνη (67’) – Μπακάκη (30’), Γιούση (62’), Σαμπανάτζοβιτς (79’).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X