Ένα ΑΕΚ-Ολυμπιακός μέσα σε κλίμα «ερυθρόλευκης παράνοιας»

Ένα ΑΕΚ-Ολυμπιακός μέσα σε κλίμα «ερυθρόλευκης παράνοιας»
Photo Credits: INTIME

Μετά τη... FIFA ίσως και ο OHE κληθεί να επέμβει ενόψει της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό του ΟΑΚΑ. Γράφει ο Τ. Τσατάλης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτό το ντέρμπι AEK– Ολυμπιακός που έρχεται, δεν μοιάζει με τα αμέσως προηγούμενα. Δε το λέω για αγωνιστικούς λόγους, αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο.

Είμαστε σε μια περίοδο που η πολεμική του Ολυμπιακού σε βάρος της ΑΕΚ, έχει ενταθεί σε ακραία επίπεδα. Αυτό κάνει μια μεγάλη διαφορά. Η πολεμική ποτέ δεν σταμάτησε εδώ και πέντε χρόνια που η αποκλειστικότητα του ελέγχου της ΕΠΟ χάθηκε, τώρα όμως είναι ένα ντέρμπι που μετά από καιρό βρίσκει τις δύο ομάδες κοντά στη βαθμολογία. Το timing όλης αυτής της ιστορίας με την ΕΠΟ λοιπόν, δεν είναι τυχαίο και προσωπικά το εντάσσω στα πλαίσια της… προετοιμασίας για το συγκεκριμένο ματς.

Συμβαίνει επίσης σε μια περίοδο που δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει κι αν θα είναι μια μόνιμη κατάσταση με τον Κλάτενμπεργκ, σίγουρα όμως τώρα ο Άγγλος έχει βάλει την ΑΕΚ στο σημάδι… και πυροβολεί με κάθε τρόπο. Κι αυτό δεν είναι άσχετο με τα υπόλοιπα.

Διαβάστε περισσότερα για το παιχνίδι ΑΕΚ-Ολυμπιακός που βρίσκεται μέσα σε κλίμα «ερυθρόλευκης παράνοιας»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X