Γκάμα: «Η ΑΕΚ έφτασε πιο κοντά να με πάρει - Δεν μετάνιωσα που έμεινα στον Άρη»

Γκάμα: «Η ΑΕΚ έφτασε πιο κοντά να με πάρει - Δεν μετάνιωσα που έμεινα στον Άρη»
Photo Credits: INTIME

Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε για το ενδιαφέρον που είχε δείξει η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το πόσο κοντά βρέθηκε στο να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ μίλησε ο Μπρούνο Γκάμα.

Ο Πορτογάλος πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν της ΑΕΚ Λάρνακας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Gazzetta, τόνισε πως η Ένωση ήταν η ομάδα που έφτασε πιο κοντά στο να τον πάρει ενώ παράλληλα αναφέρει πως δεν μετανιώνει που έμεινε στον Άρη και δεν ήρθε στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γκάμα για την ΑΕΚ

Πώς προέκυψε ο Άρης;

«Είχα ήδη κάποιες προτάσεις από τη Β’ κατηγορία της Ισπανίας, αλλά ήθελα να ανήκω σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Περίμενα για κάτι τέτοιο… Ετσι ο Θεόφιλος Καρασαββίδης, που μιλάει καλά ισπανικά, ήρθε σε επαφή μαζί μου τον Ιούνιο – Ιούλιο. Μου είπε ότι ήθελε να με φέρει στην Ελλάδα και άρχισε να μου μιλάει αρχικά για την ΑΕΚ, για την οποία ήμουν θετικός φυσικά. Μετά μου είπε για τον Άρη. Ζήτησα να το σκεφτώ, διότι πριν πάω σε μια άλλη χώρα θέλω να μάθω όσο περισσότερα πράγματα γίνεται. Ετσι, όταν ήμουν έτοιμος, είπα το ΟΚ».

Τώρα που δεν είσαι στην Ελλάδα μπορείς να πεις ποιες ομάδες σε προσέγγισαν;

«Όταν έφτασα στον Άρη, στις αρχές, με κάλεσε ο ατζέντης μου και μου είπε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν για εμένα και με ήθελαν αλλά δεν πρόλαβαν το περιθώριο των μεταγραφών του Αυγούστου. Είπαν πως με θέλουν μετά το πρώτο μου παιχνίδι στην Ελλάδα με τον Άρη».

Γινόταν να σε πάρουν τόσο σύντομα από τη στιγμή που είχες ήδη πάει σε μια άλλη ομάδα;

«Δεν ξέρω. Τα είχα πάει καλά στο πρώτο μου παιχνίδι, είχα σκοράρει (0-3 στη Λαμία), πήραν τηλέφωνο στον ατζέντη μου και του είχαν πει πως με ήθελαν. Θα μιλούσαν με τον Άρη για να κάνουν τη μεταγραφή μου. Εγώ μόλις είχα υπογράψει στον Άρη, είχα κάνει μόνο ένα παιχνίδι και ήθελα να μείνω αντί να φύγω μετά από μια εβδομάδα. Στο τέλος δεν ξέρω τι έγινε και δεν ρώτησα. Αργότερα και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός επικοινώνησαν μαζί μου».

Ήταν απλά ενδιαφέρον ή σου έκαναν πρόταση;

«Μιλούσα με τον Παναθηναϊκό, με πήραν τηλέφωνο από την ομάδα και μετά άρχισαν να μιλάνε με τον ατζέντη μου. Ωστόσο, η υπόθεση έμεινε απλά στις διαπραγματεύσεις. Εκείνη την περίοδο μιλούσα και με τον Άρη και τελικά αποφάσισα να ανανεώσω».

Άρα πιο κοντά έφτασες στον Παναθηναϊκό;

«Όχι. Ίσως η ΑΕΚ έφτασε πιο κοντά στο να με πάρει αλλά για να είμαι ειλικρινής εκείνη την περίοδο ήμουν σκεπτικός για να φύγω από τον Άρη, το συζήτησα με την οικογένεια μου και τελικά αρνήθηκα. Δεν ήθελα να φύγω. Ήμουν 32 στα 33 και ένιωθα πολύ καλά εκεί με την οικογένεια μου. Ήμουν σίγουρος πως δεν θα ήταν χαρούμενοι οι οπαδοί αν έκανα κάτι τέτοιο. Με αγαπούσε ο κόσμος και δεν ήθελα να τους πληγώσω. Ένιωσα πως έπρεπε να μείνω».

Το μετάνιωσες;

«Όχι. Αισθάνομαι καλά για την επιλογή μου».

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X