Αλμέιδα για Μενότι: «Αναπαύσου εν ειρήνη πρωταθλητή» (ΦΩΤΟ)

Αλμέιδα για Μενότι: «Αναπαύσου εν ειρήνη πρωταθλητή» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του τεχνικού της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα για τον Σέσαρ Λουίς Μενότι που έφυγε ανήμερα του Πάσχα από την ζωή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αργεντινή θρηνεί την απώλεια του Σέσαρ Λουίς Μενότι και ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα έσπευσε στα social media να εκφράσει την θλίψη του για την απώλεια του προπονητή που το 1978 οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή του κόσμου.

Ο Αλμέιδα, λοιπόν, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία του Μενότι με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1978 και έγραψε «Αναπαύσου εν ειρήνη πρωταθλητή».

Δείτε την ανάρτηση του Αλμέιδα για τον Μενότι:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

«Η καριέρα και η δουλειά του θα μπορούσαν να με εμπλουτίσουν πολύ ως προπονητή. Οι συμβουλές τους, οι εμπειρίες τους και το να παίρνουν αυτά τα θετικά πράγματα», είχε δηλώσει, μάλιστα, το 2017 για τον Μενότι ο Ματίας Αλμέιδα, όταν ακόμα εργαζόταν στην Τσίβας.

Μάλιστα, τότε γραφόταν πως οι δύο τους είναι πολύ πιθανό να συνεργαστούν στην Τσίβας με τους Μεξικανούς να προτείνουν στον Μενότι πόστο στο οργανόγραμμά τους με τον Αλμέιδα να δηλώνει: «Η ιδέα του να είναι κοντά στην ομάδα και να μπορεί να μιλάει για το ποδόσφαιρο, σίγουρα θα είναι πολύ χρήσιμο για μένα αν επιτευχθεί».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X