Βουλή: Υπερψηφίστηκε η πρόταση για εξεταστική για λίστα Πέτσα και δημοσκοπήσεις

Βουλή: Υπερψηφίστηκε η πρόταση για εξεταστική για λίστα Πέτσα και δημοσκοπήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής για τις δημοσκοπήσεις και τη λίστα Πέτσα που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής, δεδομένου ότι συγκεντρώθηκαν οι 120 ψήφοι που απαιτούνται εκ μέρους της αντιπολίτευσης.

Την ίδια ώρα, η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε την πρόταση, αφού αυτή δεν εμπεριείχε την περίοδο διακυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα σε σύνολο 299 παρόντων, «ναι» είπαν 142 βουλευτές (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΜεΡΑ25, Ελληνική Λύση και ΚΚΕ) ενώ όχι 157 βουλευτές, καθώς καταγράφηκε μία απουσία, αυτή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Έτσι πλέον απομένει να οριστούν οι εκπρόσωποι κάθε κόμματος, τη στιγμή που η διάρκεια της δε θα ξεπεράσει τους δύο μήνες. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι το σίριαλ δεν έχει φτάσει στο τέλος του, καθώς η ΝΔ δεν αποκλείεται να επιμείνει στις συνεδριάσεις να διευρυνθεί η ημερομηνία εξέτασης και να απαιτηθεί νέα εντολή από την Ολομέλεια.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X