Παροξυσμός: Ηδη 3 θύρες του ΟΑΚΑ sold out για το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

Η ΑΕΚ παίζει μπάλα και οι άλλοι από τον καναπέ!
Photo Credits: INTIME

10 μέρες πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και ήδη έχουν γεμίσει θύρες και σύντομα αναμένεται να γεμίσουν κι άλλες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει πως και πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή (21/11) στο ΟΑΚΑ με την πώληση των εισιτηρίων να δίνουν το στίγμα.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο enwsi.gr, ήδη μέσα σε λίγες ώρες η προπώληση των εισιτηρίων έφτασε τα επίπεδα που είχε το ματς με τον Αρη και 20.000 Ενωσίτες (μαζί με τα διαρκείας) έχουν κλείσει θέση για το μεγάλο ντέρμπι. Και είναι δεδομένο πως στο ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθούν 40.000 φίλοι της ΑΕΚ (όσο είναι το όριο με τα νέα μέτρα) για να στηρίξουν τους παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη.

Αξίζει να αναφερθεί επίσης, ότι έχει ήδη υπάρξει sold out στις θύρες 3, 7, 11, έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια στην 9 και πηγαίνει προς εξάντληση και η 13 στο κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ.

Και όλα αυτά 10 μέρες πριν το ντέρμπι…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X