Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης ήθελε να χωρίσει την Ελλάδα στα... δύο

Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης ήθελε να χωρίσει την Ελλάδα στα... δύο
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Μάκη Γκαγκάτση το 2020 που δείχνουν πολλά για όσα συμβαίνουν στις μέρες μας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει, όλοι όμως θυμούνται την περιβόητη ατάκα του Μάκη Γκαγκάτση το 2020, για να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ.

Τότε, ο παράγοντας της ομάδας της Θεσσαλονίκης είχε αναφέρει πως «η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός πρέπει να πάρουν θέση για την εισήγηση. Το ζήτημα κρίνει την Εθνική συνοχή της χώρας. Ο Μαρινάκης, ο Αυγενάκης και τα μέλη της ΕΕΑ εκεί οδηγούν, να χωριστεί η Ελλάδα στα δύο. Ο κ. Αυγενάκης και ο κ. Μαρινάκης βλέπουν στους εφιάλτες τους τον κ.Σαββίδη, που έσπασε το απόστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Την ημέρα που ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος στην βαθμολογία βγαίνει μια απόφαση που κρατά όμηρο τον ΠΑΟΚ. Ο κ.Σαββίδης έκανε ξανά πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια και αυτό δεν μπορεί να το αντέξει ο κ. Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός»

Ηταν δήλωση που προκάλεσε αίσθηση και δείχνει πολλά για όσα συμβαίνουν τώρα με την επίθεση στον Ματίας Αλμέιδα μετα το ντέρμπι της ΑΕΚ στην Τούμπα, τόσο από τον ίδιο, όσο και από «μπράβο» που έκανε πισώπλατο… ντού στον Αργεντίνο τεχνικό.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X