Η ΑΕΚ Β' «σώζει» τις ακαδημίες

Η ΑΕΚ Β' «σώζει» τις ακαδημίες
Photo Credits: INTIME

Η νεοσύστατη ΑΕΚ Β’ έρχεται να κλείσει ένα χρόνιο πρόβλημα της Ενωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανάγκη δεδομένη. Για κάθε ομάδα στη σύγχρονη εποχή του ποδοσφαίρου, είναι σημαντικό να βρίσκει λύσεις εκ των ενόντων. Να βγάζει, να αναπτύσσει και να καρπώνεται από την ανέλιξη ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Στην περίπτωση της ΑΕΚ όμως, η Ακαδημία εξελίσσεται σε μια χρόνια πονεμένη ιστορία.

Οι πολλές αλλαγές στη διοίκηση και τη λογική, οι ακόμα περισσότερες στα πρόσωπα και το σχεδιασμό που έθεσαν, έκαναν την ΑΕΚ να μείνει πολύ πίσω συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.

Ουσιαστικά, για να βρει κάποιος παιδιά που έβγαλε η ΑΕΚ από την Ακαδημία της και έκαναν μεγάλη καριέρα με τη φανέλα της ή έστω παίζοντας σε άλλες ομάδες, θα πρέπει να ανατρέξει στα τέλη των 70ς.

Τότε, ο δάσκαλος Φράντισεκ Φάντροκ «έβγαλε» ποδοσφαιριστές όπως οι Μανωλάς, Βλάχος, Οικονομόπουλος, Στυλιανόπουλος, Γεωργαμλής, που έπαιξαν στην Ενωση, αλλά και άλλες ομάδες επί χρόνια. Εκτοτε, μόνο σποραδικές ανακαλύψεις.

Δείτε περισσότερα για την ΑΕΚ Β’ που λύνει ένα χρόνιο πρόβλημα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X