Οδυνηρή ήττα για τη Λίβερπουλ (3-2) από τη Γουέστ Χαμ και η Σίτι... ξεφεύγει!

Οδυνηρή ήττα για τη Λίβερπουλ (3-2) από τη Γουέστ Χαμ και η Σίτι... ξεφεύγει!
Photo Credits: INTIME

Για δεύτερη σερί αγωνιστική η Λίβερπουλ δεν καταφέρνει να κερδίσει και η Μάντσεστερ Σίτι ξέφυγε από τους «Κόκκινους» στο +4

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία Γουέστ Χαμ να… την πιείς στο ποτήρι!

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες «κοίμισε» τη Λίβερπουλ και την κέρδισε με 3-2, για να βρεθεί εκείνη στην 3η θέση και να ρίξει τους «Κόκκινους» στην τέταρτη.

Η… κακή μέρα από το πρωί φαίνεται και για τη Λίβερπουλ, τα πράγματα πήγαν άσχημα από το 4ο λεπτό, όταν ο Αλισον έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, σε μία πολύ ιδιαίτερη φάση, όπου υπάρχει υποψία επιθετικού φάουλ.

Οι παίκτες του Κλοπ ανασυντάχθηκαν γρήγορα και στο 42ο λεπτό έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αλεξάντερ Αρνολντ.

Οι γηπεδούχοι όμως… δεν αστειεύονταν και στο δεύτερο ημίχρονο μέσα σε 7 λεπτά «καθάρισαν» το ματς.

Στο 67’  ο Μπόουεν πέρασε κάθετα στον Φορνάλς που πλάσαρε για το 2-1 με τον Άλισον να κάνει και πάλι λάθος εκτίμηση, ενώ στο 74′ μετά από κόρνερ ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έκανε ακόμη μία κακή εκτίμηση και ο Ζουμά με κεφαλιά εξ επαφής έγραψε το 3-1.

Το μόνο που κατάφερε από εκεί και έπειτα η Λίβερπουλ ήταν να μειώσει στο 83′, όταν ο Ορίγκι κοντρόλαρε υπέροχα λίγο έξω από την περιοχή και γύρισε πανέμορφα για να διαμορφώσει το τελικό 3-2.

LIVE όλες οι ειδήσεις         

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X