Μανδάς: Η Λάτσιο, η πρόωρη ανανέωση και το ενδιαφέρον της Σίτι - Τι δήλωσε ο μάνατζερ του!

Μανδάς: Η Λάτσιο, η πρόωρη ανανέωση και το ενδιαφέρον της Σίτι - Τι δήλωσε ο μάνατζερ του!
Photo Credits: INTIME

Για όλους και για όλα μίλησε στο Sky Sport Italia ο ατζέντης του Χρήστου Μανδά που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Λάτσιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όλους και για όλα μίλησε στο Sky Sport Italia ο ατζέντης του Χρήστου Μανδά που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Λάτσιο με αποτέλεσμα να εμφανιστούν σενάρια ακόμη και για τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Πρέπει να καθίσουμε και να μιλήσουμε με τη Λάτσιο για την αναθεώρηση του συμβολαίου, γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα και με την ιδέα ότι ήταν η τρίτη επιλογή τερματοφύλακας», είπε αρχικά ο Ντιέγκο Ταβάνο.

«Τώρα είναι δεύτερη επιλογή, αλλά έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να υποστηρίξει τον Προβεντέλ. Σίγουρα θα χρειαστεί να το συζητήσουμε. Υπάρχει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό και θα το συζητήσουμε με τον σύλλογο», ανέφερε ακόμη.

«Δεν νομίζω ότι ο Πρόεδρος Κλαούντιο Λοτίτο θα κάνει πίσω για την ανανέωση και μπορεί ακόμη και να προτείνει επέκταση του συμβολαίου για ένα ταλέντο που υπογράφηκε σε πολύ προσιτή τιμή», συμπλήρωσε για να αναφερθεί στην Σίτι.

«Ο Μανδάς είναι ι πολύ αντιδραστικός ως τερματοφύλακας, βλέπει αυτό το άθλημα ως εμμονή και θέλει να γίνει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Νομίζω ότι η προδιάθεση μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είναι επίσης καλός με τα πόδια του και συμμετέχει στο παιχνίδι από την πλάτη. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τη Λάτσιο που του έδωσε αυτή την ευκαιρία και ανταποκρίνεται καλά», υπογράμμισε ο Ταβάνο.

«Είναι τόσο συγκεντρωμένος που θα μπορούσε ακόμη και να το αποδεχτεί. Θα μιλήσουμε σύντομα με τον σύλλογο, ανεξάρτητα από το ποιο μπορεί να είναι το μέλλον του», απάντησε στην ερώτηση αν ο Μανδάς είναι διατεθειμένος να μείνει στην Λάτσιο.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X