Ο Ντεσάμπ για την αποχώρηση από την προπονητική: «Χρειάζομαι την αδρεναλίνη του γηπέδου»

Ο Ντεσάμπ για την αποχώρηση από την προπονητική: «Χρειάζομαι την αδρεναλίνη του γηπέδου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tο συμβόλαιο του Ντιντιέ Ντεσάμπ με την γαλλική Oμοσπονδία, ολοκληρώνεται το 2022 και ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος οδήγησε τους «τρικολόρ» στην κατάκτηση του Μουντιάλ 2018 και του Nations League του 2021, εξετάζει τις επιλογές του.

Μετά το τέλος του Μουντιάλ, που θα φιλοξενηθεί στο Κατάρ τον χειμώνα του ερχόμενου έτους, ο Ντεσάμπ και ο πρόεδρος της FFF, Νοέλ Λε Γκρε, θα συζητήσουν για το εάν θα πορευθούν μαζί ή εάν θα χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Αναφερόμενος στο πώς φαντάζεται την ζωή του μετά την προπονητική, ο Ντεσάμπ παραχώρησε συνέντευξη στο «Prime Video», τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Θα έχω μια ζωή μετά από αυτήν του προπονητή. Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς θα είναι, αλλά ξέρω ότι θα είναι καλή. Πάντα υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής κι΄ επιστροφής σε έναν σύλλογο. Είναι περισσότερο ανάγκη για το κεφάλι και το σώμα μου, αυτή η αδρεναλίνη. Σήμερα, χωρίς το γήπεδο, δεν βλέπω τον εαυτό μου να έχει αυτή την έκρηξη αδρεναλίνης.Δεν χρειάζομαι την προεδρία της Ομοσπονδίας. Είναι ένα λειτούργημα περισσότερο πολιτικού χαρακτήρα. Αυτό μπορεί να με ενδιαφέρει κάποια στιγμή, γιατί όχι, αλλά σήμερα χρειάζομαι ακόμα το γήπεδο και αυτήν την αδρεναλίνη».

LIVE όλες οι ειδήσεις         

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X