Ο Ντέμης που λατρεύτηκε στην ΑΕΚ, ο Νικολαϊδης που προβληματίζει τους ΑΕΚτζήδες

Ο Ντέμης για τον άτυχο οπαδό του ΠΑΟΚ: «Η μερίδα των οπαδών με επιθετική συμπεριφορά είναι σε κάθε γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου γράφει για τον Ντέμη Νικολαΐδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί κάποιος να πει, ότι είναι ο κύκλος της ζωής. Οι μεγάλοι έρωτες, οι αγάπες που γράφουν ιστορία, συχνά καταλήγουν σε καταστάσεις απίστευτης έντασης. Οι τελευταίες ώρες, είναι έντονα φορτισμένες στη σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη με κομμάτι των φίλων της ΑΕΚ. Οι δημόσιες τοποθετήσεις του αναφορικά με τη διαιτησία του ματς με τον Αρη, πυροδότησαν σκληρή κριτική που έφερε τον Ντέμη απέναντι σε κόσμο που τον λάτρευε και έπινε νερό στο όνομα του για χρόνια.

Το τρομερό είναι μάλιστα, πως όλα αυτά συμβαίνουν σε περίοδο που έδειχναν να έχουν καμφθεί πάθη και αντιθέσεις του παρελθόντος με ορίζοντα την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Ντέμης εμφανίστηκε και σε βραδινή έξοδο με τον Ηλία Ατματσίδη στα μέρη που κάποτε δοξάστηκαν ως ποδοσφαιριστές, υπήρχε διάθεση να μπει «σφουγγάρι» στο παρελθόν και η Ενωση να γίνει πραγματική σε κάθε διάσταση πριν τη μεγάλη στιγμή (με τον Ντέμη να έχει και περίοπτη θέση βέβαια, στα σχέδια για τιμητικές εμπνεύσεις προς παλιούς παίκτες).

Διαβάστε περισσότερα για τον Ντέμη Νικολαϊδη

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X