Ξεφτιλίστηκαν, αλλά δεδομένα θα συνεχίσουν...

Ξεφτιλίστηκαν, αλλά δεδομένα θα συνεχίσουν...
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για τον πόλεμο προπαγάνδας που δεδομένα θα ενταθεί...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επί τρεις μέρες (Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη) ξεφτιλίστηκε σε… non stop διάρκεια, η άθλια προπαγάνδα τους για τα πάντα. Από τις fake μπανάνες και τους fake προπηλακισμούς έως τη fake αδικία τους από τη διαιτησία.

Ακόμα και για τη φάση που έκαναν… σημαία σε Ολυμπιακό και Άρη για το δήθεν «σφαγείο», ο Βαρούχας είπε ότι δεν είναι δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Κάκος είπε ότι είναι επιθετικό φάουλ πάνω στον Ρότα και μέχρι και ο Κλάτενμπεργκ είπε ότι δεν είναι αποβολή του αμυντικού της ΑΕΚ. Και έμεινε… μόνος του ο Νικολαΐδης να θεωρεί ότι λόγω αυτής της φάσης, αδικήθηκε ο Άρης.

Το μόνο που κατάφεραν ήταν να αποκρύψουν και να κάνουν σαν να μην υπάρχει η φάση του πρώτου λεπτού με το πέναλτι πάνω στον Μάνταλο και την αποβολή του Φαμπιάνο. Αλλά εδώ ήμασταν εμείς για να τους τη… θυμίζουμε!


Ηττήθηκαν μεν, αλλά πέτυχαν κάτι…

Ξεφτιλίστηκαν από τις φάσεις, ξεφτιλίστηκαν από το βίντεο που μόνοι τους ανέβασαν με τις ταινίες για τις επικαλαμίδες που τόλμησαν οι αχρείοι να «μεταμορφώσουν» σε… ρατσιστική επίθεση, ξεφτιλίστηκαν από τον παρατηρητή, από την αστυνομία, από τους πάντες.

Αλλά, ας είμαστε ρεαλιστές και ας μη νομίζουμε ότι δεν κέρδισαν τίποτα. Ηττήθηκαν βέβαια κατά κράτος, αφού δεν πέτυχαν, ούτε στο να κόψουν βαθμούς από την ΑΕΚ, ούτε να τιμωρηθεί η έδρα τους όπως στόχευαν ενόψει ντέρμπι, ωστόσο πέτυχαν στο να… ρουφήξουν ενέργεια από την ομάδα και το περιβάλλον της.

Γιατί, κακά τα ψέματα, επί τρεις μέρες, ασχολούμαστε μαζί τους και ασχολείται και η ΑΕΚ, που μπαίνει σε διαδικασία (και πολύ καλά κάνει φυσικά) να τους κυνηγήσει και νομικά για τις συκοφαντίες τους. Στο κάτω κάτω της γραφής, το ότι ξεφτιλίστηκαν δεν είναι κάτι που τους νοιάζει ιδιαίτερα. Πότε τους ένοιαξε, για να τους νοιάξει τώρα; Δεδομένο είναι λοιπόν ότι θα συνεχίσουν…


Συσπείρωση, ψυχραιμία, ΕΝΩΣΙΣ!

Κι αυτή η προσπάθεια του να συνεχίσουν να… ρουφάνε ενέργεια από την ΑΕΚ, με τον έναν ή με τον άλλον ύπουλο τρόπο, δεν θα σταματήσει φυσικά εδώ. Είναι μια τακτική που την γνωρίζουν καλά και που θα ενταθεί ακόμα πιο πολύ, όσο θα πλησιάζουμε προς το ντέρμπι.

Το θετικό είναι πως με αυτά που προηγήθηκαν και με αυτά που είδαν τα ματάκια μας, αλλά και με αυτά που άκουσαν τα αυτάκια μας μετά και από αυτή την αγωνιστική, κατάλαβε και ο τελευταίος «Ενωσίτης», πώς θέλουν να παιχτεί το… έργο φέτος, πόση μανία τους έχει καταβάλει και για να ανακοπεί αγωνιστικά η ΑΕΚ, αλλά και για να τιμωρηθεί, καθώς και το μέχρι που μπορούν να φτάσουν σε ψεύδη και σε συκοφαντίες προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους.

Να είστε βέβαιοι ότι ήδη στο «σκοπευτικό» τους, έχει μπει η σαββατιάτικη μάχη με τον Απόλλωνα στο γήπεδο της Ριζούπολης. Η απάντηση της ΑΕΚ σε αυτό τον ορυμαγδό προπαγάνδας και ανοησίας, είναι η συσπείρωση και η ψυχραιμία!

Η ΕΝΩΣΙΣ είναι το μεγάλο μας «όπλο», αλλά παράλληλα και μια «ένεση» ανοσίας, γιατί αν είναι να τους παίρνουμε στα σοβαρά, θα πετύχουν το σκοπό τους, που δεν είναι άλλος από το να σπάσουν τα νεύρα της ΑΕΚ και του κόσμου της και να πέσουμε σε κάποια από τις παγίδες που στήνουν.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X