Καμία τιμωρία για την ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού -Τα «παραμύθια» τους δεν έπιασαν τόπο!

Πανικός για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, παίρνει μέτρα από τώρα η ΠΑΕ
Photo Credits: INTIME

Γι' απόλυτη διάψευση των καταγγελιών από πλευράς Άρη κάνει λόγο η ΑΕΚ, όπως είναι λογικό μετά την έκδοση κατηγορητηρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πειθαρχικές διώξεις που ασκήθηκαν για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αρη, αποδεικνύουν ξεκάθαρα, πως οι καταγγελίες της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, αφορούσαν ξεκάθαρες φαντασιώσεις!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μαζί με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Χρήστο Παπαδημητρίου  πρόκειται να απολογηθούν αποκλειστικά για παρουσία στην φυσούνα χωρίς άδεια.

Και κανείς παράγοντας του Άρη δεν καλείται, επειδή όσοι ήταν εκεί είχαν άδεια παρουσίας. Αυτό σημαίνει πως από καμιά από τις επίσημες εκθέσεις, παρατηρητή, αστυνομίας και φύλλο αγώνα, δεν προκύπτουν όλα όσα έλεγαν από τον Άρη και δεν υπήρξαν συμπλοκές που να δικαιολογούσαν πειθαρχικές διώξεις.

Τι αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας

Και η έκθεση της αστυνομίας δικαιώνει ξεκάθαρα την ΑΕΚ.

«Με τη λήξη του 1ου ημιχρόνου, κατά την αποχώρηση των ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο προς τα αποδυτήρια, υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ παραγόντων των δύο ομάδων εσωτερικά της φυσούνας. Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στον χώρο των αποδυτηρίων και στον αγωνιστικό χώρο, προσέγγισαν άμεσα στο σημείο όπου διαπιστώθηκαν φωνασκίες και το συμβάν έληξε ομαλά» ανέφερε αναλυτικά.

Η έκθεση του παρατηρητή

Ο παρατηρητής στην έκθεσή του μιλάει για  διαπληκτισμό ανάμεσα στον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ και τον παράγοντα του Άρη, Νιαρχάκο. Η λογομαχία αυτή προήλθε, από τις συνεχόμενες διαμαρτυρίες του γενικού διευθυντή του Αρη, προς τον διαιτητή και πως με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, οι εμπλεκόμενοι αποσύρθηκαν.

Εκτός αυτού, είναι αξιοσημείωτο πως στην έκθεσή του ο παρατηρητής έχει καταγράψει τα πάντα και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως έχει σημειώσει μέχρι και τις 2 κροτίδες που έπεσαν στην τάφρο της θύρας 1.

Τέλος, όσον αφορά τις κατηγορίες για είσοδο του Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών, ο παρατηρητής το μόνο που έχει σημειώσει, είναι πως ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ συνάντησε τον διαιτητή στον διάδρομο των αποδυτηρίων και του έκανε παράπονα για το δεύτερο ημίχρονο, λέγοντάς του: «αν και κερδίσαμε, έχουμε παράπονα από την διαιτησία του δεύτερου ημιχρόνου».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X