Ζάκυνθος: Δικαιώθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, παίζει στην Super League 2!

Ζάκυνθος: Δικαιώθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, παίζει στην Super League 2!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δικαιώθηκε η Ζάκυνθος στο Διαιτητικό Δικαστήριο! Η ΕΠΟ γνωστοποίησε ότι πρέπει η Super League 2 να εγγράψει την ομάδα του Ιονίου, αλλά όχι και να αναβληθεί το πρωτάθλημα.

Έτσι, την 1η αγωνιστική του 1ου, κατά πάσα πιθανότητα, ομίλου οι νησιώτες θα έχουν ρεπό και ακολούθως θα γίνει νέα κλήρωση, ώστε να προκύψει η σειρά των αγώνων τους και αυτοί να αγωνίζονται εμβόλιμα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου: «Στην τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται εν μέρει την αίτηση-προσφυγή της ΠΑΕ Ζάκυνθος 1961 με αριθμ. πρωτ. 24052/26.10.2021 κατά της Super League 2.

Ακυρώνει την προκήρυξη του πρωταθλήματος Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2021-22, ως προς το μέρος αυτής κατά το οποίο δεν έχει συμπεριληφθεί με δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του επαγγελματικού πρωταθλήματος Super League 2 της ίδιας περιόδου και η αιτούσα-προσφεύγουσα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X