Θηρίο ο Λιβάι Γκαρσία -Θέλει να παίξει με Αρη!

Θηρίο ο Λιβάι Γκαρσία -Θέλει να παίξει με Αρη!
Photo Credits: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία νιώθει καλύτερα και θέλει να παίξει κόντρα στον Αρη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θηρίο ο Λιβάι Γκαρσία, καθώς ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ τον τραυματισμό του και θέλει να επιστρέψει άμεσα στην αγωνιστική δράση.

Ο Λιβάι Γκαρσία που είχε έναν σοκαριστικό τραυματισμό στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Βόλο πάτησε σήμερα για πρώτη φορά χορτάρι και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Η εκτίμηση είναι ότι ο εξτρέμ της ΑΕΚ θα επιστρέψει μετά την διακοπή και στόχος ήταν να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά ο παίκτης από το Τρινιντάντ νιώθει ήδη καλύτερα και θέλει να παλέψει για να προλάβει το Κυριακάτικο ματς με τον Αρη στο ΟΑΚΑ.

Φυσικά δεν είναι εύκολο να τα καταφέρει, αλλά ο ίδιος θέλει να βοηθήσει την ομάδα σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι.

Να θυμίσουμε ότι ο Γκαρσία δεν είχε κάποιο σπάσιμο (ευτυχώς) από τον τραυματισμό του, παρά μόνο κάκωση στην αυχενική μοίρα.

Επίσης να σημειώσουμε ότι ο Γιαννίκης δεν θα έχει στη διάθεση του για το ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης τον Γέβτιτς και λογικά και τον Αμραμπατ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X