ΑΕΚ: O Γιαννίκης ψάχνει λύση για τα λάθη

ΑΕΚ: O Γιαννίκης ψάχνει λύση για τα λάθη
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συνεχίζει να ταλανίζεται από αβίαστα λάθη και ο Γιαννίκης ψάχνει το γιατρικό για να κλείσει η πληγή που μπορεί να στοιχίσει στην «Ένωση»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νόμος αδιαμφισβήτητος, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οσο καλή και θεαματική αν είναι μια ομάδα, για να καταφέρει να στεφθεί πρωταθλήτρια οφείλει πρώτιστα να φτιάξει την άμυνα της. Η ΑΕΚ το έκανε με θαυμαστό τρόπο το 2018 και έφτασε στην κορυφή, αλλά έκτοτε πάσχει.

Η φετινή σεζόν, δείχνει ποιοτική αναβάθμιση, αλλά και πάλι τα ζητήματα είναι αρκετά και τώρα – πριν από κρας τεστ κόντρα σε ομάδα της πρώτης πεντάδας – ο Γιαννίκης ξέρει πως πρέπει να βρει τη λύση. Για τα υπόλοιπα, φροντίζουν συνήθως οι ποιοτικοί μεσοεπιθετικοί της Ενωσης.

Σε απόλυτους αριθμούς, η εικόνα της ΑΕΚ δεν έχει την απελπιστική εικόνα της περυσινής σεζόν. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται επτά φορές σε ισάριθμες αναμετρήσεις, δηλαδή έχουν παθητικό ενός τέρματος ανά αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα για την λύση που ψάχνει ο Γιαννίκης για τα λάθη στην ΑΕΚ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X