Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ)

Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε εικόνες από την «OPAP Arena» που προκαλούν δέος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «OPAP Arena» παίρνει την τελική της μορφή και προκαλεί… δέος στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Οπως βλέπουμε στις παρακάτω φωτογραφίες οι πυλώνες θα έχουν τις μορφές των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Ενωσης και σε κάθε ματς οι χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ θα βλέπουν τις τέσσερις σπουδαίες προσωπικότητες του συλλόγου.

Δείτε τις μαγικές εικόνες από την «OPAP Arena» που είναι άκρως εντυπωσιακές:

Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ) Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ) Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ) Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ) Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ) Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ) Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ) Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ) Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ) Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ) Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ) Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ) Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ) Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ) Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ) Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ) Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ) Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ) Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ) Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ) Μεγάλες μορφές της ΑΕΚ ξανά στην «OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

Στοίχημα: Οι καλύτερες προτάσεις εδώ, στο betone

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X