Ο Μπακάκης πήρε το μήνυμα από την ΑΕΚ... μέσω Ρότα για τον Ιανουάριο

Ο Μπακάκης πήρε το μήνυμα από την ΑΕΚ... μέσω Ρότα για τον Ιανουάριο
Photo Credits: INTIME

Ολο το ρεπορτάζ πάνω στις τελευταίες εξελίξεις με τον Μιχάλη Μπακάκη στην ΑΕΚ ενόψει Ιανουαρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιχάλης Μπακάκης μετρά μόλις δύο συμμετοχές φέτος.

Στα διπλά ματς με την Βελέζ στην Ευρώπη. Στα έξι ματς πρωταθλήματος δεν έχει πάρει ούτε δευτερόλεπτο συμμετοχής. Και αυτό λέει πολλά, αν όχι τα πάντα.

Αρχικά έβλεπε τον Κλεμάν Μισελέν βασικό, την Κυριακή τον Λάζαρο Ρότα. Στο ματς με τον Ατρόμητο μάλιστα έμεινε εκτός αποστολής και προκάλεσε έκπληξη η απόφαση αυτή του Αργύρη Γιαννίκη.

Επί της ουσίας ο Μπακάκης πλέον είναι η τρίτη λύση στο δεξί άκρο της άμυνας για την ΑΕΚ. Και δεδομένα με συμβόλαιο κοντά στα 400.000 ευρώ, δύσκολα μπορεί να παραμείνει στο ρόστερ πλέον, παρότι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας με πολυετή παρουσία.

Το ρεπορτάζ του enwsi.gr αναφέρει ότι και οι δύο πλευρές έχουν συνειδητοποιήσει ότι δύσκολα μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Ετσι, ενόψει του Ιανουαρίου αναμένεται να έχουμε εξελίξεις για τον έμπειρο μπακ. Η ΑΕΚ θα επιθυμούσε αποχώρηση του Μπακάκη και ο ίδιος σκέφτεται πολύ σοβαρά αυτή την προοπτική, μιας και στην Ενωση φαίνεται να έχει κλείσει η… πόρτα για να αγωνιστεί.

Ο 30χρονος μπακ αποκτήθηκε το 2014 από τον Παναιτωλικό και έχει προσφέρει πολλά και σημαντικά στην ΑΕΚ, αν και τα τελευταία χρόνια οι εμφανίσεις του δεν ήταν αυτές που περίμεναν πολλοί. Με τα «κιτρινόμαυρα» μετρά 196 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, 3 γκολ και 11 ασίστ. Και όλα δείχνουν ότι κάπου εκεί θα τερματίσει και η καριέρα του Μπακάκη στην ΑΕΚ, με την προοπτική του εξωτερικού να φαντάζει ως πιο πιθανή για τον διεθνή Ελληνα μπακ.

Ενόψει Ιανουαρίου αναμένονται εξελίξεις.

Δείτε την εκπομπή της Δευτέρας από το ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X