ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης έκανε βίντεο-ανάλυση για τον Ατρόμητο: Οι παρατηρήσεις για πρέσινγκ και «δεύτερες» μπάλες

ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης έκανε βίντεο-ανάλυση για τον Ατρόμητο: Οι παρατηρήσεις για πρέσινγκ και «δεύτερες» μπάλες
Photo Credits: INTIME

Ο Αργύρης Γιαννίκης μέσω 10λεπτου βίντεου στα Σπάτα έδειξε τι άρεσε και τι δεν άρεσε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε τον Ατρόμητο με 3-0 στο ΟΑΚΑ στο ντεμπούτου του Αργύρη Γιαννίκη, βρίσκεται μία… ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας και ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια.

Ο Αργύρης Γιαννίκης με το σύστημα και τα πρόσωπα που επέλεξε στο ματς με τους Περιστεριώτες πόνταρε στην φρεσκάδα και την ενέργεια για να δυναμώσει το πρέσινγκ, στο οποίο ποντάρει πολλά.

Ο Ελληνας προπονητής πάντως δεν έμεινε ευχαριστημένος από όλα. Και πως θα μπορούσε είναι η αλήθεια, αφού και η εμφάνιση της ΑΕΚ δεν θα «θάμπωσε» παρά το ευρύ σκορ.

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Γιαννίκης και το τιμ του πάντως δεν έχασαν χρόνο. Σε ένα 10λεπτο βίντεο που έδειξε το πρωί στους «κιτρινόμαυρους» έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του για το πρέσινγκ και τις «δεύτερες» μπάλες, καθώς δεν είδε όλα όσα ήθελε και για τα οποία δούλεψε. Και με όσα είπε περιμένει την βελτίωση από το ματς με τον Βόλο κιόλας.

Στα θετικά που ανέδειξε για το Κυριακάτικο ματς της ΑΕΚ ο Γιαννίκης ήταν η ανάπτυξη. Και αυτό είναι ένα κομμάτι στο οποίο θέλει να ποντάρει πολλά και να το βελτιώσει.

Δείτε την εκπομπή της Δευτέρας από το ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X