Η Νέα Αριστερά... θίχτηκε για την αλήθεια: «Απαράδεκτο - Να παρέμβει η Δικαιοσύνη για το Μουσείο της ΑΕΚ»

Η Νέα Αριστερά... θίχτηκε για την αλήθεια: «Απαράδεκτο - Να παρέμβει η Δικαιοσύνη για το Μουσείο της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Η αλήθεια πονάει και η Νέα Αριστερά θίχτηκε με την φωτογραφία στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ που απεικονίζει όλους όσοι έβαλαν εμπόδια για το νέο γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια πονάει και η Νέα Αριστερά θίχτηκε με την φωτογραφία στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ που απεικονίζει όλους όσοι έβαλαν εμπόδια για το νέο γήπεδο της ομάδας.

Την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας ζητά με ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει πρόκειται για μια απαράδεκτη ενέργεια που καμία σχέση δεν έχει με το φίλαθλο, αλληλέγγυο και ειρηνικό πνεύμα μιας ιστορικής ομάδας που συμπληρώνει φέτος έναν αιώνα περήφανης αγωνιστικής δράσης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Νέα Αριστερά, πρόκειται για μια απαράδεκτη ενέργεια που καμία σχέση δεν έχει με το φίλαθλο, αλληλέγγυο και ειρηνικό πνεύμα μιας ιστορικής ομάδας που συμπληρώνει φέτος ενός αιώνα περήφανης αγωνιστικής δράσης.

Καλεί τη δικαιοσύνη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέσα, αναμένοντας παράλληλα από όλα τα κόμματα να εκφράσουν την καταδίκη τους.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ανάρτηση εκθέματος στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ που στοχοποιεί δύο πρώην υπουργούς, πρώην δήμαρχο και λοιπούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες με την επιγραφή «Αυτοί ΗΘΕΛΑΝ να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ. τα ΟΝΕΙΡΑ μας».
Πρόκειται για μια απαράδεκτη ενέργεια που καμία σχέση δεν έχει με το φίλαθλο, αλληλέγγυο και ειρηνικό πνεύμα μιας ιστορικής ομάδας που συμπληρώνει φέτος ενός αιώνα περήφανης αγωνιστικής δράσης.

Αντίθετα υποκινεί ευθέως σε άσκηση βίας εναντίον των συγκεκριμένων προσώπων και των οικογένειών τους.

Καλούμε τους υπεύθυνους του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ για την άμεση αφαίρεση της ντροπιαστικής για την Ιστορία της ομάδας φωτογραφίας.

Επίσης καλούμε τη Δικαιοσύνη να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, καθώς αυτή παραβιάζει τον αθλητικό νόμο.

Αναμένουμε επίσης από όλα τα κόμματα να εκφράσουν την καταδίκη τους».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X