Εθνική: «Τελικός» για την Ελλάδα κόντρα στην Σουηδία

Εθνική Ελλάδος: Αήττητη σε 14 σερί επίσημα παιχνίδια
Photo Credits: INTIME

Το... τελευταίο της χαρτί παίζει σήμερα η Εθνική ομάδα απέναντι στη Σουηδία στην «Friens Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη Σουηδία εκτός έδρας αντιμετωπίζει απόψε (21:45 Cosmote Sport 1, OPEN TV) η Εθνική ομάδα, σε ένα παιχνίδι που αποτελεί «τελικό».

Με μονόδρομο μοιάζει, για την Εθνική μας ομάδα, η νίκη της στον αποψινό εκτός έδρας αγώνα με τη Σουηδία, για τον 2ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ που θα γίνει στο Κατάρ το 2022.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Γεωργία θέλει το τρίποντο προκειμένου να πιάσει το σύνολο του Άντερσεν στη 2η θέση και να τα παίξει όλα την επόμενη αγωνιστική και για την πρώτη θέση απέναντι στην Ισπανία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζον Φαν΄τ Σιπ, δεν μπορεί να υπολογίζει για τον συγκεκριμένο αγώνα, στους τραυματίες Κυριάκο Παπαδόπουλο και Κάρλος Ζέκα, αλλά και στο Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Τη θέση του άσου της ΑΕΚ, αναμένεται να καλύψει ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος παρ’ όλο που λείπει καιρό  είναι πιο έμπειρος από τον Πούγγουρα, που αποτελεί την έτερη λύση και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα λόγω της κρισιμότητας και των δυσκολιών ης αναμέτρησης.

Βέβαια, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τετράδας στην άμυνα με τους Χατζηδιάκο και Μαυροπάνο, δυάδα στα στόπερ, όμως αυτό δεν είναι και το πιο πιθανό σενάριο, από τη στιγμή που αυτοί οι δύο δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ μαζί σε αυτό το σύστημα και η κρισιμότητα της αναμέτρησης δεν αφήνει περιθώρια για πειραματισμούς.

Οσον αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα (με δεδομένο το 3-5-2 και τους Σταφυλλίδη, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο στα στόπερ), ο Βλαχοδήμος θα βρεθεί κάτω απ’ τα δοκάρια, ο Τσιμίκας θα αγωνιστεί ως αριστερό μπακ-χαφ και ο Ανδρούτσος δεξιά.

Από εκεί και έπειτα οι Σιώπης, Μπουχαλάκης και Μπακασέτας θα αποτελέσουν την τριάδα του κέντρου, ενώ στην επίθεση 4 παίκτες (Μάνταλος, Δουβίκας, Μασούρας, Παυλίδης) διεκδικούν μία θέση, με τον Μασούρα και τον Παυλίδη να έχουν προβάδισμα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X