Γιαννίκης στους παίκτες: «Πολλή δουλειά και μια γροθιά»

Εικόνες από την πρώτη προπόνηση Γιαννίκη στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η πρώτη ομιλία του Γιαννίκη στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ - Ολα όσα τους είπε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που έχει ως προπονητής ο Αργύρης Γιαννίκης, είναι πως  δίνει μεγάλο βάρος στην επικοινωνία που έχει με τους ποδοσφαιριστές του, αλλά χωρίς αυτό να περνά μέσα από ατέρμονες κουβέντες.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο 41χρονος τεχνικός, πριν από κάθε ματς παρακολουθεί τουλάχιστον πέντε παιχνίδια του αντιπάλου. Αλλά όσα έχει σημειώσει, προσπαθεί να τα μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του μέσα σε μάξιμουμ δέκα λεπτά ανάλυσης. Κάπως έτσι, σύντομη και περιεκτική, ήταν και η πρώτη ομιλία που έκανε στα Σπάτα. Μια ομιλία, στην οποία ο Γιαννίκης έδωσε μέσα από τρεις άξονες, το στίγμα του. Δουλειά, ενότητα, οικογένεια.

«Ξέρω πως είστε όλοι καλοί ποδοσφαιριστές. Αυτό που θέλω, είναι να είμαστε μια γροθιά, να είμαστε πάντα ενωμένοι και  να έχουμε οικογενειακό κλίμα. Είστε όλοι πολλοί καλοί παίκτες και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Αυτή την ποιότητα πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει μόνο μέσα από την σκληρή δουλειά. Θα δουλέψουμε σκληρά και σιγά – σιγά θα βγάζουμε στο γήπεδο όλα όσα ξέρω καλά πως μπορείτε να δώσετε. Τον καλύτερο σας εαυτό και την ποιότητα σας» τόνισε μεταξύ άλλων ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, που είναι δεδομένο πως θα ξανακάνει μια ομιλία, ενδεχομένως εκτενέστερη, όταν θα επιστρέψουν αύριο και οι διεθνείς από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X