ΑΕΚ: Θετική παρουσία για το σκακιστικό τμήμα!

ΑΕΚ: Θετική παρουσία για το σκακιστικό τμήμα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τα φιλικά προετοιμασίας και στο σκάκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Nέο δυνατό φιλικό προετοιμασίας έδωσε η ΑΕΚ την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.

Αντιμέτωπος αυτή τη φορά ήταν ο ισχυρότατος Πειραϊκός, ο οποίος πρόσφατα κατετάγη 4ος στο Νότιο όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες παρέταξαν δεκαμελείς συνθέσεις με χρόνο σκέψης 1 ώρα για όλη την παρτίδα συν 30″ για κάθε κίνηση.

Δόθηκε εκατέρωθεν η ευκαιρία σε νέους παίκτες να αγωνισθούν. Την παρθενική τους εμφάνιση με τα χρώματα της ΑΕΚ έκαναν οι Βασίλης Ξυδιάς, Σπύρος Βασιλειάδης, Θωμάς Λαζαρίδης και ο μικρός Πέτρος Καψωμενάκης. Για την ΑΕΚ νίκες σημείωσαν οι Βραϊμάκης, Γρίσπος Ε., Θεοδωρίδης και Βασιλειάδης, ενώ ισοπαλία απέσπασε ο Τράπαλης. Η ποιότητα του Πειραϊκού ήταν αισθητή στις τρεις πρώτες σκακιέρες όπου σημείωσε απόλυτη επιτυχία, όμως τα καλά αποτελέσματα της ΑΕΚ στις “μικρές” σκακιέρες της επέτρεψαν να μειώσει στο τελικό 4,5-5,5.

Παρά το φιλικό χαρακτήρα της συνάντησης, το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας τηρήθηκε απαρέγκλιτα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X