Μιλόγεβιτς στα Σπάτα: «Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε -Να το αλλάξουμε όλο αυτό!»

Μιλόγεβιτς στα Σπάτα: «Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε -Να το αλλάξουμε όλο αυτό!»
Photo Credits: INTIME

Η ομιλία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς σήμερα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς και όλο αυτό που έγινε στην Τούμπα την Κυριακή το βράδυ, ήταν ένα βαρύ πλήγμα και σ’ αυτό που κτίζει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και στο οικοδόμημα της ΑΕΚ.

Όμως ο Σέρβος τεχνικός ξέρει πως τώρα αυτό που έχει σημασία, είναι να μπορέσουν να μείνουν γερά τα θεμέλια και να μην γκρεμιστεί τίποτα. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να πετύχει ούτε ο ίδιος μόνος του, ούτε οι ποδοσφαιριστές μόνοι τους.

Πρέπει να γίνει απ’ όλους. Μαζί. Εξ ου και η ομιλία του σήμερα στα αποδυτήρια στα Σπάτα, στην πρώτη προπόνηση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αφενός ήταν με ανοικτά χαρτιά, αφετέρου με τον λόγο να πηγαίνει και στους ποδοσφαιριστές του.

Δεν ήμασταν καλοί στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Έγιναν πολλά λάθη, χάσαμε πολλές μονομαχίες. Δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει και χάσαμε. Πρέπει να  συζητήσουμε όλοι μαζί για να το αλλάξουμε αυτό. Πείτε μου εσείς τι πιστεύετε πως φταίει για την εικόνα μας; Θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τους εγωισμούς. Πρέπει όλοι να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, να παλεύει ο καθένας για τον συμπαίκτη του. Είστε καλοί παίκτες και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και πρέπει ενωμένοι να τα αλλάξουμε όλα» ήταν μεταξύ άλλων, τα λόγια του προπονητή της ΑΕΚ προς τους παίκτες, πριν τους δώσει… πάσα, για να πάρουν την μπάλα οι αρχηγοί Σιμόες και Μπακάκης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X