Με τον κόσμο της στο «Δαϊς» - Η ΑΕΚ εξασφάλισε 120 εισιτήρια για τον 2ο τελικό Futsal κόντρα στον Δούκα

Εικόνες από το Δούκας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα έχει την στήριξη του κόσμου της στον δεύτερο τελικό πρωταθλήματος απέναντι στον Δούκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέτυχε την πρώτη μεγάλη νίκη επί του Δούκα στους τελικούς του πρωταθλήματος και πλέον χρειάζεται δύο ακόμη για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου.

Η «Ένωση» δοκιμάζεται την Κυριακή στο κλειστό του «Δαϊς» όπου δεν θα είναι μόνη της καθώς η Ερασιτεχνική εξασφάλισε 120 εισιτήρια για να καλύψει τις ανάγκες του κόσμου της. Έτσι η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη θα έχει και στον δεύτερο τελικό κόντρα στον Δούκα την στήριξη του κόσμου της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της ότι εξασφάλισε 120 εισιτήρια για τον 2ο Τελικό της Futsal Super League, που θα διεξαχθεί στην έδρα του ΑΣΕ Δούκα, στο Κλειστό του Δαΐς, την Κυριακή 28/04 (20:00). Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΚ να στηρίξει την ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη στη δεύτερη «μάχη» για τον τίτλο, μετά τη μεγάλη νίκη του πρώτου τελικού. Με τη φωνή σας και μόνο σας θέλουμε δίπλα μας για να κάνουμε το δεύτερο βήμα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται έξω από το γήπεδο.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΑΪΣ ΓΙΑ ΤΟ 2-0!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X