«Ο Νταντσένκο θέλει να επιστρέψει στη Ρωσία, αλλά η Ούφα δεν ενδιαφέρεται»

«Ο Νταντσένκο θέλει να επιστρέψει στη Ρωσία, αλλά η Ούφα δεν ενδιαφέρεται»
Photo Credits: INTIME

Οσα γράφουν οι Ρώσοι για τον Ολεγκ Νταντσένκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολεγκ Νταντσένκο δεν βρίσκεται στα πλάνα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει ομάδα για να τον παραχωρήσει.

Πλέον, οι επιλογές που έχουν απομείνει είναι να μετακομίσει σε πρωτάθλημα που η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμα ανοιχτή και ένα από αυτά είναι το ρωσικό.

Ο Ουκρανός μπακ ψάχνεται να φύγει από την Ελλάδα και σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, μία επιλογή είναι η επιστροφή του στην Ούφα. Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα ανατρέπει ίσως τα δεδομένα.

Οι Ρώσοι για την επιστροφή Νταντσένκο στη Ρωσία

Αναλυτικά όσα λέει η ρωσική ιστοσελίδα Sport24

«Οπως έγινε γνωστό στο Sport24, ο αμυντικός Όλεγκ Νταντσένκο θέλει να επιστρέψει στη Ρωσία, λόγω του ελάχιστου χρόνου συμμετοχής στην ΑΕΚ. Μία από τις επιλογές είναι να επιστρέψει στην Ούφα δανεικός με οψιόν αγοράς. Ωστόσο, σύμφωνα με μια πηγή κοντά στην ομάδα, αυτή τη στιγμή η Ούφα δεν ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες ενός αμυντικού, καθώς έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές στην αμυντική γραμμή», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X