Η ΑΕΚ προχωρά για ενίσχυση στα άκρα της άμυνας!

Η ΑΕΚ προχωρά για ενίσχυση στα άκρα της άμυνας!
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η ΑΕΚ φουλάρει για ενίσχυση στα άκρα της αμυντικής γραμμής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε εντυπωσιακό ντεμαράζ τις τελευταίες μέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά υπάρχουν θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση για να ολοκληρωθεί το… παζλ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ βρίσκονται σε διερευνητικές επαφές με στόχο που μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της αμυντικής γραμμής. Δεδομένα, η περίπτωση που έχουν στοχεύσει και επεξεργάζονται είναι παίκτης που κυκλοφορεί ελεύθερος, καθώς πλέον μόνο free agent μπορούν να αποκτηθούν μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο πάντως, είναι ότι οι μεταγραφές της ΑΕΚ δεν ολοκληρώθηκαν με την απόκτηση του Ντάρκο Γέβτιτς και όλα δείχνουν πως έπεται συνέχεια.

Το απόγευμα της Τετάρτης βρήκε στο προσκήνιο το όνομα του αριστερού μπακ Λόρις Μπενίτο, αλλά η ΠΑΕ διέψευσε άμεσα την περίπτωση του Ελβετού.

Μένει λοιπόν να φανεί ποιος είναι ο εκλεκτός που έχουν εντοπίσει οι άνθρωποι της ΠΑΕ και με ποιον παίκτη βρίσκονται σε επαφές για να τον φέρουν στην Αθήνα και στην Ενωση.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X