«Άρρωστη» εμφάνιση Τσούμπερ με γκολ και ασίστ -Η ανάλυση του enwsi.gr (VIDEO)

«Άρρωστη» εμφάνιση Τσούμπερ με γκολ και ασίστ -Η ανάλυση του enwsi.gr (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ "οργίασε" στο φιλικό της Ελβετίας με την Ελλάδα με μια γκολάρα, μια ασίστ και σούπερ παρουσία σε δυο διαφορετικές θέσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς και ο Στίβεν Τσούμπερ δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής που χρειάζεται συστάσεις. Άλλωστε τα… μαγικά του στο Euro, είναι πολύ πρόσφατα. Μόλις πριν από δυο μήνες. Όμως σ’ αυτούς τους λίγους που δεν τον ήξεραν, ο Ελβετός συστήθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στο φιλικό με την Ελλάδα. Ενώ αυτούς που τον γνώριζαν, τους… τρέλανε μ’ αυτά που έκανε απόψε με την εθνική μας.

Ο Τσούμπερ ήταν μακράν ο κορυφαίος παίκτης της Ελβετίας. Και στα 64 λεπτά που αγωνίστηκε έβαλε μια γκολάρα, έδωσε μια ασίστ έτοιμο γκολ, έχασε την καλύτερη ευκαιρία των Ελβετών και βρισκόταν παντού μέσα στο γήπεδο. Από την επίθεση, μέχρι και την άμυνα. Ενώ πρόλαβε σ’ αυτά τα 64 λεπτά, να παίξει σε δυο διαφορετικές θέσεις.

Να πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Ο Τσούμπερ ξεκίνησε ως δεύτερος φορ δίπλα στον Σέφεροβιτς, σ’ έναν σχηματισμό που έμοιαζε με 4-4-2. Όμως οι κινήσεις του, ήταν περισσότερο στην δεξιά πλευρά του γηπέδου. Μόλις στο 7ο λεπτό, ο Ελβετός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ ξεκίνησε την προσπάθεια του από την μεσαία γραμμή, συνδυάστηκε με τον Βίντμερ και μέσα στην περιοχή, με πλάτη στην εστία της εθνικής, έφερε την μπάλα μπροστά του με το δεξί πόδι και εκτέλεσε με το αριστερό για το 1-0.


Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο προπονητής της Ελβετίας έκανε μπόλικες αλλαγές και ο Τσούμπερ μετατέθηκε στο αριστερό άκρο πλέον ως αριστερό χαφ εξτρέμ σ’ αυτό το 4-4-2. Και αυτή την φορά χρειάστηκε μόλις έξι λεπτά για να φύγει με την μπάλα από την αριστερή πλευρά και με παράλληλα σέντρα… διαβήτη, έστειλε πάσα ακριβώς εκεί που ήθελε ο Βάργκας για να σκοράρει για το 2-1. Ενώ πέντε λεπτά μετά από την ασίστ του, ο Τσούμπερ έκανε μαγικό κατέβασμα μετά από μακρινή μπαλιά μέσα στην περιοχή, αλλά την εκτέλεσή του, σταμάτησε ο Βλαχοδήμος.


Εκτός από την στατιστική που έγραψε ένα γκολ και μια ασίστ για τον Ελβετό μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ, ήταν πραγματικά εντυπωσιακό το πόσο… παντού μέσα στο γήπεδο ήταν. Για να φτιάξει παιχνίδι, αλλα και για να μαρκάρει. Είναι χαρακτηριστική η φάση στο δεύτερο ημίχρονο, όταν σε transition παιχνίδι της Ελβετίας από επίθεση σε άμυνα, πρόλαβε να γυρίσει έξω από την περιοχή του, για να βάλει το τάκλιν και να κερδίσει το άουτ από τον Παυλίδη.

Ο Τσούμπερ έγινε αλλαγή στο 64ο λεπτό, καθώς πρέπει να είναι φρέσκος για τα επίσημα ματς της Ελβετίας που ακολουθούν. Ενώ κατά την έξοδο του, αποθεώθηκε από τους οπαδούς που βρισκόντουσαν στο γήπεδο της Βασιλείας.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X