ΑΕΚ: Υπέγραψε και έφυγε ο Τσούμπερ, απομένουν οι ανακοινώσεις

ΑΕΚ: Υπέγραψε και έφυγε ο Τσούμπερ, απομένουν οι ανακοινώσεις
Photo Credits: INTIME

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και τυπικά ο Στίβεν Τσούμπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο το τυπικό σκέλος της ανακοίνωσης μένει για τη μεταγραφή του Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ.

Ο Ελβετός άσος πάτησε Αθήνα για λογαριασμό της Ενωσης χθες (29/8)το απόγευμα από τη Φρανκφούρτη. Ο 30χρονος άσος στη συνέχεια πέρασε τα ιατρικά τεστ και στη συνεχεία υπέγραψε κλείνοντας και τυπικά ο δανεισμός του. Υστερα, πέταξε για την πατρίδα του, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδας.

Η ΑΕΚ, θυμίζουμε πως είχε συμφωνήσει με τον Τσούμπερ για τέσσερα χρόνια έχοντας έτοιμο συμβόλαιο εφόσον ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του από τη γερμανική ομάδα το επόμενο καλοκαίρι. Η ΑΕΚ θα καλύψει όλο το συμβόλαιό του για την προσεχή σεζόν και οι αποδοχές του μέχρι το 2025 θα ξεπεράσουν (μαζί και με κάποια μπόνους) τα 4 εκατ. ευρώ συνολικά.

Ο 30χρονος άσος θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη σε φιλικό την… Ελλάδα στο «Σαντ Γιάκομπ Παρκ», ενώ θα ακολουθήσουν δύο ακόμη ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ, το Σάββατο και την επόμενη Τετάρτη, με την Ιταλία (εντός) και τη Βόρεια Ιρλανδία (εκτός). Έτσι θα τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς σε περίπου δέκα μέρες.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X