Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Επιτέλους: Ξεκινά 26 Οκτωβρίου πιλοτικά η επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα!

Η υγειονομική επιτροπή άναψε το πράσινο φως, από το ματς Ατρόμητος-Παναιτωλικός!

1

Ο κόσμος στα ελληνικά γήπεδα επιστρέφει, έστω και σε μικρό ποσοστό!

Μετά την πολύ σημαντική σύσκεψη της Super League με τους αρμόδιους φορείς την προηγούμενη εβδομάδα, όπου οι ομάδες ζήτησαν την επιστροφών των φιλάθλων στα γήπεδα σε ποσοστά 15-20%, η υγειονομική επιτροπή άναψε το πράσινο φως, αλλά όχι για το ίδιο ποσοστό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το OPEN, η υγειονομική επιτροπή έδωσε την συγκατάθεσή της ώστε οι αγώνες να γίνονται αρχικά τουλάχιστον με το 5-10% της χωρητικότητας του κάθε γηπέδου. Ενα πρώτο βήμα προς την καθολικότερη επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες.

Μάλιστα, το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει με κόσμο στην Ελλάδα μετά την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού θα είναι το Ατρόμητος-Παναιτωλικός, τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, ως ένας «πιλοτικός» αγώνας που θα δείξει τις παθογένειες του πλάνου που έχει στηθεί με σκοπό να διορθωθούν όλα και να επιστρέψει όλο και περισσότερο κόσμος στα γήπεδα.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα