Πρόεδρος Τράμπζονσπορ: «Πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ και θα το κάνουμε»

Πρόεδρος Τράμπζονσπορ: «Πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ και θα το κάνουμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τις επικείμενες αναμετρήσεις της Τράμπζονσπορ με την ΑΕΚ στο πλαίσιο των play off του Europa League αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ομάδας από την Τραπεζούντα, Αχμέντ Αγκάογλου.  Ο ισχυρός άνδρας της Τράμπζονσπορ μίλησε για τη σειρά με τους «κιτρινόμαυρους» που θα κρίνει και την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και φάνηκε να είναι αισιόδοξος ενόψει των αναμετρήσεων.

Ήταν μια σημαντική πρόκριση επί της Σπάρτα. Αλλά πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στην ΑΕΚ. Πρέπει να κερδίσουμε και θα κερδίσουμε για να έχει νόημα και η πρόκριση επί της Σπάρτα. Έχουμε δημιουργήσει μία καλή ομάδα και ξέρουμε τους στόχους μας και τι θέλουμε. Δουλεύουμε συνεχώς για να έχει η ομάδα μας μία ταυτότητα και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και με την τελευταία σταγόνα του ιδρώτα μας“, τόνισε ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X