Κανονικά στην προκήρυξη της Α2 ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός βρίσκεται κανονικά στην προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α2 της σεζόν 2019-20, μαζί με τον Κολοσσό Ρόδου

H EOK γνωστοποίησε μέσω της ειδικής προκήρυξης του πρωταθλήματος της Α2 τις ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, συμπεριλαμβάνοντας στη λίστα το όνομα του Ολυμπιακού. Κάτι που σημαίνει πως οι ομάδες «Χ και Ψ» δεν υφίστανται πλέον, αφού οι Πειραιώτες και ο Κολοσσός πήραν τις αντίστοιχες θέσεις στην ειδική προκήρυξη της ΕΟΚ για τις ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 για την σεζόν 2019/20.

Αυτό το γεγονός βέβαια δεν αλλάζει τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό. Από την στιγμή που στην τελευταία σύσκεψή του ο ΕΣΑΚΕ επικύρωσε την βαθμολογία της Basket League για την σεζόν 2018/19, κάτι που κατ’ επέκταση σήμαινε τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και του Κολοσσού, η ΕΟΚ έπρεπε να συμπεριλάβει τις δύο ομάδες στην σχετική προκήρυξη των εθνικών πρωταθλημάτων.

Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι ποια απόφαση θα πάρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά την παράταση που έδωσε η ΕΟΚ στην προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στα εθνικά πρωταθλήματα, πρέπει να αποφασίσει μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου αν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2.

Δείτε επίσης

Γιατράς: «Ευχαριστούμε τον Μπόγρη, θα δούμε ποιος θα τον αντικαταστήσει»

Όλα όσα είπε ο τεχνικός του Προμηθέα