EuroLeague: Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε θα προσπαθήσουν να σπάσουν την παράδοση των γηπεδούχων στο Game 5

EuroLeague: Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε θα προσπαθήσουν να σπάσουν την παράδοση των γηπεδούχων στο Game 5
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα (8/5, 22:00) έχοντας ως στόχο την συμμετοχή του στο Final 4 του Βερολίνου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Oλυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα την Μπαρτσελόνα με φόντο το Final 4 στο Βερολίνο, ενώ σήμερα κρίνεται και το τελευταίο εισίτηριο στο παιχνίδι Μονακό – Φενέρμπαχτσε.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει στο Palau Blaugrana το σύνολο του Ρότζερ Γκριμάου και θέλει να σπάσει την αρνητική παράδοση με τους φιλοξενούμενους σε Game 5.

Στα αγωνιστικά για τους ερυθρόλευκους αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, με τον Έλληνα διεθνή να έχει ακολουθήσει την αποστολή των ερυθρολεύκων στην Ισπανία, ενώ ο Ρότζερ Γκριμάου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Στο 2ο Game 5 της ημέρας η Μονακό φιλοξενεί στο Πριγκηπάτο (20:00) την Φενέρμπαχτσε με την σειρά να είναι στο 2-2 με το νικητή να συναντά τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Final-4.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • Μονακό – Φενέρμπαχτσε 20:00
  • Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 22:00

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X