Ο μάνατζερ του Στάνκοβιτς: «Έχει καλή ευκαιρία να πάει στο EURO 2024 - Λατρεύει την ΑΕΚ!»

Ο μάνατζερ του Στάνκοβιτς: «Έχει καλή ευκαιρία να πάει στο EURO 2024 - Λατρεύει την ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Για τις πιθανότητες του Στάνκοβιτς να πάει στο Euro μίλησε ο ατζέντης του γκολκίπερ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το SDNA επικοινώνησε με τον ατζέντη, Μαξ Χαγκμάιρ και εκπρόσωπο του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, με αφορμή όσα κυκλοφορούν στην Αυστρία για τους «εκλεκτούς» (κάτω απ΄τα δοκάρια) του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ραλφ Ράνγκνικ εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Υποψήφιος για κλήση στην αποστολή της Εθνικής Αυστρίας με φόντο το Euro 2024 είναι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς της ΑΕΚ.

Ο τραυματισμός του Αλεξάντερ Σλάγκερ και η επέμβαση στον μηνίσκο, καθιστούν εξαιρετικά αμφίβολη την συμμετοχή του στο επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα γήπεδα της Γερμανίας.

Κι εδώ ακριβώς έρχεται να μπει στην εξίσωση – σύμφωνα με τα αυστριακά media – ο 31χρονος κίπερ της Ένωσης που συγκαταλέγεται στις υποψήφιες προσκλήσεις τερματοφυλάκων.

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως ο κίπερ της ΑΕΚ μετράει 4 συμμετοχές με την Εθνική Αυστρίας με την τελευταία εξ αυτών να καταγράφεται στις 13 Οκτωβρίου 2019 και στην αναμέτρηση κόντρα στην Σλοβενία για την προκριματική φάση του Euro.

Το SDNA επικοινώνησε με τον Μαξ Χαγκμάιρ (διακρίνεται δεξιά στη φωτογραφία), ατζέντη και εκπρόσωπο του Στάνκοβιτς με αφορμή όσα κυκλοφορούν στην Αυστρία για τους «εκλεκτούς» (κάτω απ΄τα δοκάρια) του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ραλφ Ράνγκνικ.

«Ναι είναι αλήθεια πως ο Τσίτσαν έχει καλές πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Αυστρίας που θα πάει στο Euro. Για να συμβεί όμως αυτό, είναι απαραίτητο να παίζει στην ΑΕΚ…» τόνισε αρχικά ο Μαξ Χαγκμάιρ και πρόσθεσε:

«Ο Στάνκοβιτς έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ΑΕΚ και λατρεύει την ΑΕΚ.

Στόχος του όπως άλλωστε και κάθε ποδοσφαιριστή, είναι η κλήση στην Εθνική ομάδα και η παρουσία του σε μια κορυφαία διοργάνωση όπως είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έρχεται το καλοκαίρι στην Γερμανία».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X