Τι σημαίνει ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού Β' στη Γ' Εθνική - Μόνο ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, τέλος οι περιπτώσεις... Ελ Αραμπί και Φορτούνη

Τι σημαίνει ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού Β' στη Γ' Εθνική - Μόνο ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, τέλος οι περιπτώσεις... Ελ Αραμπί και Φορτούνη
Photo Credits: INTIME

Στη Γ' Εθνική υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη ξεφτίλα γνώρισε σήμερα ο Ολυμπιακός Β’, καθώς το 1-1 που έφερε με το Αιγάλεω σήμανε πως «έχασε» την κατηγορία και έπεσε στη Γ’ Εθνική.

Τι όμως σημαίνει αυτό;

Φέτος λοιπόν οπότε και εκπνέει η σχετική «δέσμευση» των «μεγάλων» για την παρουσία των Β’ ομάδων τους στη Super League 2, ήταν η πρώτη σεζόν όπου θα μπορούσαν να υποβιβαστούν από το 2021/22 και έπειτα οπότε και συμμετέχουν στην κατηγορία.

Με εκείνη των «ερυθρολεύκων» συνέβη αυτό, ενώ μετά και τα τελευταία αποτελέσματα των Play Out του Νοτίου Ομίλου είναι πολύ πιθανό κάτι ανάλογο να παρατηρηθεί και για τον Παναθηναϊκό Β’. Αυτόματα λοιπόν προκύπτει το εξής «κώλυμα» και «θέμα», καθώς βάσει των κανονισμών επαγγελματίες ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην Γ’ Εθνική.

Εάν αλλάξουν στο μέλλον ή προκύψει κάποιο παράθυρο θα αποσαφηνιστεί το επόμενο διάστημα, αλλά εφόσον παραμείνει το συγκεκριμένο status quo σημαίνει ότι εάν οι Πειραιώτες, όπως και οι «πράσινοι» εφόσον δεν αποφύγουν τον υποβιβασμό, αποφασίσουν να διατηρήσουν τις Β’ ομάδες τους στη Γ’ Εθνική, θα πρέπει οι παίκτες που τις στελεχώνουν να είναι ερασιτέχνες, κάτι που θεωρητικά δύναται να συμβεί με τους νεαρούς που παίζουν σε αυτές.

Αυτόματα όμως αποκλείεται το ενδεχόμενο να αγωνίζονται κάποιοι από τις «πρώτες», φαινόμενο που παρατηρήθηκε ορισμένες φορές και για διάφορους λόγους στο παρελθόν (π.χ. Ελ Αραμπί, Φορτούνης και Σένκεφελντ αντίστοιχα).

Ευρύτερα πάντως το «τοπίο» αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι γύρω από την επόμενη ημέρα τους είναι «θολό».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X