Ζαμάνης για Μιλόγεβιτς: «Εχει το πακέτο για να σταθεί σε μεγάλη ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό όπως η ΑΕΚ»

Ζαμάνης για Μιλόγεβιτς: «Εχει το πακέτο για να σταθεί σε μεγάλη ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό όπως η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Νίκος Ζαμάνης για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αφορμή την επικείμενη πρόσληψη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ, ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, παραχώρησε δηλώσεις για τον Σέρβο προπονητή.

Ο Ζαμάνης περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο τον έφερε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης το 2016 και σκιαγράφησε το προφίλ του, αναφέροντας πως «θα ταιριάξει σε μεγάλη ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό όπως είναι η ΑΕΚ».


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Ζαμάνης για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο sdna:

«Εκείνη την περίοδο θέλαμε έναν προπονητή που θα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας ώστε να μην χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής.

Είχα υπόψιν μου τον Μιλόγεβιτς και την πολύ καλή δουλειά που έκανε στην Τσουκαρίτσκι. Γνώριζαν όλη τη διαδρομή του όχι μόνο την προπονητική, αλλά και την ποδοσφαιρική…

Από την πρώτη ημέρα της θητείας του στον Πανιώνιο, κατάλαβα πως πρόκειται για ένα τρομερό άνθρωπο και πανέξυπνο προπονητή.

Χωρίς να προβεί σε φοβερές καινοτομίες και με ένα περιορισμένο ρόστερ πέρασε την δική του φιλοσοφία στην ομάδα και είχαμε μια φοβερή πορεία, μέσω της οποίας κερδίσαμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τα προπονητικά διαπιστευτήρια του τα κατέθεσε και στον Ερυθρό Αστέρα με τίτλους και παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι δουλευταράς, αγαπάει αυτό που κάνει και θεωρώ πως είναι εύστοχη επιλογή για την ΑΕΚ.

Έχει τον τρόπο να περνάει τη δική του φιλοσοφία και να κερδίζει τους παίκτες. Δεν διαλύει τα πάντα, αλλά περνάει τα δικά του…θέλω.

Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και ο Μιλόγεβιτς έχει το προπονητικό…πακέτο να σταθεί με αξιώσεις στον πάγκο της. Βέβαια σε τόσο υψηλό επίπεδο και η παραμικρή λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και η επιτυχία από την αποτυχία απέχουν ελάχιστα».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X