Μιλόγεβιτς: Αυτή είναι η καριέρα του με αριθμούς

Μιλόγεβιτς: Αυτή είναι η καριέρα του με αριθμούς
Photo Credits: INTIME

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε συμφωνία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς έφτασε η ΑΕΚ και άνοιξε έτσι την επόμενη σελίδα στην καριέρα του.

Ο 51χρονος Σέρβος τεχνικός θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος τεχνικός της Ενωσης, καθώς θα αντικαταστήσει τον Μανόλο Χιμένεθ και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ο Μιλόγεβιτς έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της προπονητικής καριέρας του στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ έχει περάσει και από τη χώρα μας, καθώς είχε αναλάβει τις τύχες του Πανιωνίου τη σεζόν 2016/17.

Τα πρώτα του προπονητικά βήματα σε επαγγελματικό επίπεδο τα έκανε στην Javor-Matis με την οποία σε 7 ματς είχε 3 νίκες και 4 ήττες.

Στη συνέχεια έκατσε για τρία χρόνια στον πάγκο της Cukaricki, με την οποία είχε 64 νίκες, 32 ισοπαλίες και 28 ήττες.

Η πρώτη του ομάδα στο εξωτερικό ήταν η κυπριακή Ομόνοια, την οποία ανέλαβε τον Νοέμβριο του 2015 και έκατσε μέχρι το τέλος της σεζόν. Είχε 16 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Η σεζόν 2016/17 τον βρήκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στον Πανιώνιο με τον οποίον είχε 17 νίκες, 9 ισοπαλίες και 13 ήττες.

Για να αναλάβει στη συνέχεια τον Ερυθρό Αστέρα, στον πάγκο του οποίου έκατσε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019. Με τους Σέρβους είχε 107 νίκες, 24 ισοπαλίες και 18 ήττες.

Τελευταία του ομάδα η Αλ Αχλί με την οποία είχε 17 νίκες, ισοπαλίες 6 και 18 ήττες.

Συνολικά στην καριέρα του έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα Σερβίας, όλα με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και ένα κύπελλο με την Cukaricki.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X