Συμφωνία ΑΕΚ με Μιλόγεβιτς!

Συμφωνία ΑΕΚ με Μιλόγεβιτς!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ το αποφάσισε και συμφώνησε απόψε με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H ΑΕΚ το αποφάσισε και έφτασε σε καταρχήν συμφωνία με τον Βλανταν Μιλόγεβιτς!

Οι δύο πλευρές έφτασαν σε μία πρώτη συμφωνία η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο, μετά και την επίσημη ανακοίνωση του «διαζυγίου» με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Η ΑΕΚ μάλιστα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Σέρβο τεχνικό για συμβόλαιο δύο ετών και όλα δείχνουν ότι εκεί θα… κλειδώσει και το deal.

Ο Σέρβος προπονητής είναι στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα και το περασμένο Σάββατο τα είπε από κοντά με τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Εκεί μίλησαν για το πλαίσιο συνεργασίας και βρέθηκαν πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια.


Μέχρι και πριν λίγες ώρες υπήρχε η αίσθηση ότι ο Μιλόγεβιτς έχει πάρει… κεφάλι για τον πάγκο της ΑΕΚ έναντι του Σεργκέι Ρεμπρόφο. Οτι οι πιθανότητες για να φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φόρμα είναι συντριπτικά πάρα πολλές. Ετσι, αν δεν αλλάξει κάτι και δεν γίνει μεγάλη έκπληξη τότε ο Μιλόγεβιτς θα διαδεχθεί τον Μανόλο Χιμένεθ και θα αναλάβει δουλειά άμεσα.


Η ΑΕΚ μετά την υπόθεση Λουτσέσκου που δεν ευοδώθηκε και με τον Ρεμπρόφ να δείχνει ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, πάει στον Μιλόγεβιτς και δείχνει έτοιμη να του δώσει τα κλειδιά.

Ο Μελισσανίδης εκτιμά προπονητικά τον Μιλόγεβιτς για το έργο που έχει δει στις ομάδες που εργάστηκε και δη σε Πανιώνιο και Ερυθρό Αστέρα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ προσφέρει κοντά στο 1 εκατ.ευρώ στον Σέρβο και το προπονητικό τιμ του.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X