Μιλόγεβιτς: Το σούπερ 12άρι στα καλοκαιρινά νοκ άουτ σε Champions League και Europa League!

Μιλόγεβιτς: Το σούπερ 12άρι στα καλοκαιρινά νοκ άουτ σε Champions League και Europa League!
Photo Credits: INTIME

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έρχεται στην ΑΕΚ, έχοντας γνώση από πρωταθληματισμό και σημαντικές προκρίσεις στην Ευρώπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι ο εκλεκτός για να διαδεχθεί τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ.

Η Ενωση ήρθε σε συμφωνία με τον Σέρβο τεχνικό που τον είχε ψηλά στη λίστα και το 2019, αλλά ήρθε ο Μάσιμο Καρέρα.

Ο Μιλόγεβιτς άφησε το στίγμα του στον Ερυθρό Αστέρα, κάνοντας τρομερή δουλειά και εκτός από τα πρωταθλήματα που κατέκτησε μαζί του η ομάδα του Βελιγραδίου, έκανε και πορείες στην Ευρώπη, περνώντας από δύσκολα… μονοπάτια.


Το σερί του Μιλόγεβιτς στα καλοκαιρινά νοκ άουτ σε Champions League και Europa

Τα… θαύματα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ξεκίνησαν από την πρώτη του χρονιά (2017/18), καθώς κατάφερε να οδηγήσει τον Ερυθρό στου ομίλους του Europa League, αποκλείοντας στον 1ο την Φλοριάνα (3-0, 3-3), στον 2ο την Ίρτις (1-1, 3-0) στον 3ο προκριματικό με δύο νίκες (2-0, 1-0) την Σπάρτα Πράγας και στα πλέι οφ έκανε το… μπαμ, πετώντας εκτός την Κράσνονταρ (3-2 ήττα εκτός, 2-1 νίκη εντός).

Στους ομίλους, ο Ερυθρός ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις και σε όμιλο με Αρσεναλ (0-1, 0-0), Κολωνία (0-1, 1-0) και Μπάτε  (1-1, 0-0) τερμάτισε 2ος και στους «32» αποκλείστηκε δύσκολα από τη ΤΣΣΚΑ Μόσχα (0-0 εντός, 1-0 ήττα εκτός).

Την επόμενη σεζόν (18/19) ως πρωταθλητής Σερβίας, ο Ερυθρός έπαιξε στα προκριματικά του Champions League, ξεκινώντας από τον πρώτο προκριματικό.

Αποκλείοντας κατά σειρά, τις Σπάρτακς (0-0, 2-0), Σουντούβα (3-0, 2-0), Σπάρτακ Τρνάβα (1-1, 2-1 παρ.) και στα πλέι οφ έκανε νέο… μπαμ, βγάζοντας εκτός διοργάνωσης τη δυνατή Σάλτσμπουργκ με 0-0 εντός και 2-2 εκτός.

Στους ομίλους του Champions League ήταν άτυχος, διότι κληρώθηκε με τις Παρί Σεν Ζερμέν (1-6, 1-4), Νάπολι (0-0, 1-3) και Λίβερπουλ (2-0, 0-4). Αναμενόμενα τερμάτισε τελευταίος, αλλά κατάφερε να μαζέψει 4 βαθμούς, με νίκη κόντρα στην Λίβερπουλ και ισοπαλία με Νάπολι.

Το καλοκαίρι του ’19 όντας ξανά πρωταθλητής Σερβίας, ξεκίνησε πάλι από τον 1ο προκριματικό. Εκεί απέκλεισε τις Σουντούβα (0-0, 2-1), Ελσίνκι (2-0, 1-2) και στον 3ο προκριματικό έβγαλε εκτός την Κοπεγχάγη (1-1, 7-8 στα πέναλτι). Στα πλέι οφ απέκλεισε την Γιούνγκ Μπόις με 2-2 εκτός και 1-1 εντός.

Στους ομίλους έπαιξε με τις Μπάγερν (0-3, 0-6), Τότεναμ (0-5, 0-4) και Ολυμπιακό (3-1 εντός) και ο Ερυθρός τερμάτισε τελευταίος, χάνοντας στην αυλαία των ομίλων στο Καραϊσκάκη με 1-0, με εκείνο το αμίμητο χέρι-πέναλτι του Ζαντέρ στο 87′.


Αυτό που χρειάζεται η ΑΕΚ στη Super League και στο Conference League

Η προϊστορία δεν παίζει… ποδόσφαιρο, αλλά η ΑΕΚ έκανε το πρώτο σωστό βήμα, παίρνοντας έναν προπονητή που γνωρίζει από πρώτο χέρι να κάνει πρωταθληματισμό και πορείες στην Ευρώπη.

Αυτόν τον Μιλόγεβιτς θέλει η ΑΕΚ στην απαιτητική σεζόν που ξεκινάει τον Ιούλιο με τους κρίσιμους αγώνες στο Conference και φυσικά τον Αύγουστο στο πρωτάθλημα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X